Jump to content

Ariana Grande lansează un nou album în 2020, peste câteva zile


Ailime
 Share

Recommended Posts

Ariana Grande în videoclipul ”breathin”

Ariana Grande a făcut un anunț neașteptat, care i-a pus fanii pe jar.

 

Artista va lansa un nou album până la sfârșitul lunii octombrie, acest disc urmând să apară la mai puțin de doi ani de la LP-ul precedent, "Thank U, Next". Ariana Grande va încheia anul 2020 în forță, cu un nou material de studio.

 

Chiar dacă în luna mai declara că nu plănuiește să lanseze un nou album în perioada carantinei, artista este pregătită acum să revină pe piață, chiar dacă cel de-al doilea val al pandemiei ar putea conduce la o nouă carantinare.


Fără a oferi prea multe detalii, Ariana a anunțat pe Twitter, Facebook și Instagram că noul ei album va apărea pe piață luna aceasta, în octombrie 2020. Nu a anunțat încă o dată oficială, dar le-a oferit fanilor un teaser audio al unei piese noi, dezvăluind în urmă cu câteva zile că lucrează la finalizarea mixajului noilor melodii. Cert este că cel de-al șaselea album Ariana Grande va fi lansat în maxim două săptămâni, câte au mai rămas din octombrie.


sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.