Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Reduceri mari pentru vacanțele de Crăciun sau Revelion.


Kevin
 Share

Recommended Posts

39e9003237a0d324a1c7f53f8fbc5cf6-1063x560-00-86.jpg

 

Pandemia de Covid-19 a făcut ca vacanțele de Revelion în străinătate să se ieftinească în acest an cu 25% în medie, iar pe turoperatorii mari i-a determinat să le ofere turiștilor pachete care pot fi rezervate cu avans zero și cu rambursarea integrală a banilor în cazul în care, înainte de începerea sejurului, țara respectivă interzice intrarea românilor sau România impune carantină pentru persoanele întoarse din acea țară, potrivit reprezentanței în România a turoperatorului Dertour, unul dintre cei mai mari la nivel mondial

 

În anii trecuți, rezervările pentru Revelion începeau încă din august, iar "vârful" era în lunile septembrie, octombrie și prima jumătate a lunii noiembrie. Din cauza incertitudinii generate de pandemia de Covid-19, în acest an rezervările pentru Revelion s-au decalat și au început în luna octombrie, pentru că turiștii amână cât pot de mult decizia de a pleca în vacanță, dorind să știe dacă și unde se va putea călători.

 

Dacă, în această perioadă, turistul se îmbolnăvește de COVID și nu mai poate pleca sau la testul pe care-l face înainte de plecarea în țările care cer test COVID iese pozitiv, pentru acest lucru există o asigurare care poate fi cumpărată cu 150 de lei și care include și recuperarea banilor pentru îmbolnăvirea înainte plecare, dar și în timpul vacanței.

 

Chartere pentru Crăciun și Revelion

Dertour a lansat deja chartere pentru Crăciun și Revelion în Antalya (Turcia) și Hurghada (Egipt). Un sejur de cinci nopți în Antalya, de Crăciun sau Revelion, la hoteluri de 4-5 stele all inclusive, costă de la 417 de euro de persoană.

 

O vacanță de șapte nopți în Hurghada, tot la hoteluri de 4-5 stele all inclusive, poate fi achiziționată cu prețuri începând de la 529 de euro.

 

În Turcia se poate călători fără restricții, iar Egiptul cere test Covid pentru turiști.

 

 

 

Sursa

Edited by Ramses
Link to comment
Share on other sites

  • Kevin locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.