Jump to content

Happy Halloween B-Zone. Detalii aici

Dăm drumul ediției 9 de Miss and Mister B-Zone. Detalii aici
 

Sign in to follow this  
Dark Night

Xiaomi anunță Mi True Wireless Earphones Air 2 Pro, căști cu încărcare wireless și noise canceling

Recommended Posts

Xiaomi anunță Mi True Wireless Earphones Air 2 Pro, căști cu încărcare wireless și noise canceling

 

Xiaomi Mi True Wireless Earphones Air 2 Pro este primul produs de acest timp din oferta companiei, echipat cu tehnologie activă de anulare a zgomotului de fundal.

 

Căștile folosesc drivere audio cu diametru 12mm, acordate pentru acoperire integrală a spectrului audio. Căștile dispun și de tehnologie noise canceling, promițând să atenueze cu până la 35dB din sunetele ambiante, funcția putând fi activată cu o apăsare prelungă a suprafeței touch.

 

Suplimentar, există și o funcție ambiant noise, care-ți permite să auzi ce se întâmplă în jurul tău fără să scoți căștile din urechi, sau să întrerupi ascultarea melodiilor preferate.

 

Mi-True-Wireless-Earphones-Air-2-Pro.jpg

 

Xiaomi Mi True Wireless Earphones Air 2 Pro

Pe lista dotărilor intră și un protocol numit LHDC V3, care permite activarea căștilor pentru comandă vocală și redarea audio în condiții de latențe foarte scăzute, de aproximativ 100 ms.

 

Compatibile cu dispozitive Android și iOS, noile căști Xiaomi promit până la 7 ore de redare audio (5 ore cu tehnologia noise canceling activată). Cutiuța pentru transport promite să ofere 90 minute de autonomie suplimentară, cu doar 10 minute de încărcare. Odată descărcată, cutia pentru transport poate fi încărcată prin simpla așezare pe un suport de alimentare wireless.

 

Căștile Xiaomi Mi True Wireless Earphones Air 2 Pro sunt disponibile în versiune de culoare neagră și pot fi comandate, deocamdată, doar din ofertele magazinelor din China pentru aproximativ 103 dolari.

 

Sursa

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.