Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Motivul bizar pentru care Elon Musk a redus prețul Tesla Model S la 69.420 de dolari


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Motivul bizar pentru care Elon Musk a redus prețul Tesla Model S la 69.420 de dolari

 

Elon Musk, șeful Tesla, a anunțat că prețul automobilului electric Model S va fi redus la 69.420 de dolari. Acest număr i-a adus din nou multe critici antreprenorului. A fost numit „copil” sau „iubitor de glume proaste”.

 

Prețul a fost stabilit pentru a distrage atenția de la evenimentul Lucid Air, vehicul care va avea un preț de pornire, după subvențiile primite de la stat, de 69.900 dolari.

 

Însă cifrele alese de Musk au și alte înțelesuri. Numerele 69 și 420 sunt folosite pentru a descrie o poziție de sex și comunitatea celor care consumă marijuana.

Mai mult, „420” i-a adus o mulțime de probleme în trecut lui Musk. El a spus la un moment dat că dorește să delisteze Tesla și să o facă o companie privată la prețul de 420 de dolari pe acțiune.

 

Acest anunț, care a afectat prețul titlurilor Tesla pe bursă, i-a atras o mulțime de critici lui Musk. Compania a fost anchetată de arbitrul pieței financiare, Securities and Exchange Commission, care a amendat-o la final cu 20 de milioane de dolari, iar Musk a fost nevoit să renunțe la poziția de președinte al Tesla.

 

Elon Musk, iubitor de glume nu prea reușite

Nu e prima dată când miliardarul folosește aceste numere, care par să îl obsedeze. Tesla a lansat, în iulie, pantaloni scurți „S3XY” pentru femei. Prețul unei perechi era, ați ghicit, de 69,420 dolari.

 

Pantalonii scurți au și ei o poveste în spate. Musk a scris la un moment dat pe Twitter despre cei care pariază pe faptul că acțiunile companiei vor scădea. În limbajul bursei, acești jucători iau poziții „short” (short selling sau vânzarea în lipsă) pe titluri.

 

Sursa

 

Înainte de lansarea pantalonilor scurți, acțiunile companiei crescuseră mult, iar producătorul american de vehicule electrice devenise cel mai valoros constructor auto din lume. Atunci, Musk a anunțat că Tesla va vinde „shorts” (pantaloni scurți) „fabuloși”.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.