Jump to content

Happy Halloween Quest and Gift [RPG Discounts]


Kelton
 Share

Recommended Posts

14 hours ago, Kelton said:

Tocmai din motiv de genul premiul constă din 4 lucruri la alegere, ca să poată și polițiștii să-și aleagă altceva pe lângă rob / escape points. Vom vedea dacă putem adăuga alternativa de accept points, însă și acolo celor cu rank mic nu le va fi de folos.

 

De scos degeaba îl scoți că nu rezolvi nimic. Trebuie sesizate problemele concrete cu el ca să putem repara ceva. Pentru asta există secțiunea de https://b-zone.ro/bugs 

 

Cine dorește să-și crească și skillul la job și nu doar pentru a cumpăra droguri o să facă acest job și cu astfel de cutii.

 

Ideea questurilor curente este de-a oferi jucătorilor activitate zilnic pe o perioadă determinată, că tot se plânge lumea că nu are ce face pe server. Dacă adăugăm un quest vechi cu 150 de obiecte pe care le cauți o dată, ai terminat questul în 2 zile iar în rest revii din nou la plictiseală. Așadar cu ce e mai benefic un quest de genul pentru jucătorul care caută să aibă câte ceva de făcut pe server? E benefic doar pentru cei care efectiv joacă puțin și vor să profite din plin de premii. Să nu mai zic că orice proprietar de server caută să aibă activitate constantă pe server/joc, indiferent că vorbim de sa-mp sau altele, așadar nu e nici în interesul serverului să adugăm questuri scurte. Cu cât există lucruri care să țină lumea mai mult timp pe servere cu atât o să aveți și voi cu cine să interacționați mai mult, putând face questurile împreună și așa mai departe. Am mai spus-o cândva, nu e nimeni obligat să facă questul dacă nu dorește. E un eveniment care e implementat periodic și care e adăugat pentru cei care vor o activitate în plus, oferindu-le niște premii totodată. Însă nu vă bagă nimeni pe gât să-l faceți dacă nu doriți.

 

Tocmai ce vorbeam mai sus de limitările sampului. Sistemul ăsta de coliziuni e făcut nativ extrem de prost, astfel că nu avem cum repara problema asta de te împinge cel care are coliziuni off când tu ai coliziuni on. La lumberjack problema mai este și că acele coliziuni le poți seta pe vehicul, nu și pe obiecte. Astfel că obiectele de tip buștean pe care le atașăm de tir pentru a părea mai RP jocul rămân cu coliziuni. Le-am putea scoate cu totul, dar pe urmă te-ai plimba cu tirul gol și nu ar mai avea același efect.

 

Și proprietarii bizurilor de tip hotdog ce părere crezi că o să aibă despre asta? Nu ne-ar fi greu să scoatem din standuri, dar pe urmă ghici cine o să vină să ni se plângă... asta pe lângă jucătorii care sunt prea comozi să sune la paramedici sau să intre în alte tipuri de bizuri pentru a-și lua viață.

 

Dar ce să se dea atunci?

 

Nu am adăugat posibilitatea de-a scăpa de wanted la solo rob tocmai pentru că e un sistem de-o dificultate redusă față de cel în rob pe echipe. E mult mai ușor să dai singur rob, așadar nu am dorit să încurajăm jucătorii să facă asta mereu singuri, oferind anumite avantaje sistemului de rob pe echipe (scăpatul de wanted) pentru a avea lumea motivație să folosească și celălalt sistem. Escape points are lumea destule în ziua de astăzi, deci se poate evada ulterior din închisoare, oferind din nou activitate în plus.

Salut, Razvan! 
Am citit tot postul tau si mi-a atras atentia ultimul paragraf legat de roburi. Consider ca sistemul de rob ar putea primi putin update si anume : adaugarea vechiului sistem de rob, acela cand mergeai la banca si scriai /rob. De ce spun asta? Multi cops au conturi secundare si isi fac echipa de rob si observa care locatie este ocupata urmand ca mai apoi sa dea fail infractorilor.  Stiu ca aceasta idee trebuia propusa la topicul respectiv, dar ideea mi-a venit de putin timp. De asemenea , facand parte dintr-un departament, am observat faptul ca in intervalul orar 20-01 nu prea ai activitate ca si membru de departament, de ce? Pentru ca majoritatea dau roburi la ora 11-12 nefiind niciun cop on. Pe langa prima propunere, vin cu inca una de a restrictiona roburile si mai mult pentru a crea activitate si departamentelor. Consider ca ora de incepe a roburile sa fie una mai inaintata, poate un 15-16. De obicei jafurile daca stam sa o luam logic, sunt seara, nu la pranz. 
Mai vin totusi cu o propunere legata de timpul de respawn al masinilor de job. De multe ori, am lasat jucatorii fara masini , deoarece se respawnau in timp ce eu le ofeream explicatii pentru confiscarea permisului.

Mi-am permis sa las aici un replay intrucat am observat raspunsurile anterioare. O seara faina! Sper sa iei in considerare readaugarea robului simplu, in 4 insi. Ar putea fi gandit la fel ca si cel solo, fara drept de escape mai ales ca ai spus ca multi au puncte de escape.

Link to comment
Share on other sites

De obicei nu comentez foarte des aceste evenimente, dar de data asta chiar am ramas dezamagit la unele aspecte. La prima vedere cand te apuci sa citesti ce aduce aceste eveniment totul pare destul de minunat. Avem Gift? Bifat! Avem  Quest? Bifat! Si multe alte lucruri destul de distractive care sa te mai scoata din rutina si mai condimenteaza serverul. Din pacate, un neajuns destul de mare al acestui eveniment de halloween il consider Quest-ul, cand te uiti la prima vedere un quest clasic (probabil multi jucatori au dorit acest lucru) pentru cautarea unor dovleci, din pacate lucrurile au un substrat.

TRECUT:

Pe vremuri (prin anii 2015-2018) quest-ul consta in 150 (50 pe oras) de dovlecei care il terminai in 2-3 ore.

PREZENT:

In prezent sistemul 90 (30 pe oras) a fost imbunatatit si inteleg foarte bine ca de fiecare data cand il termini primesti niste lucruri in plus.

DE CE DEZAMAGIRE LA QUEST?

1.Totusi aici vine partea care m-a facut chiar sa scriu acest comentariu pe forum, questul trebuie facut zilnic timp de 8 zile, daca doresti toate premile sau 5 zile daca doresti niste gold mai multicel.

Sincer sa fiu am facut umpic de documentare, cam cat iti ia sa faci quest-ul? Din ce am inteles din ce am mai vorbit cu jucatori si am incercat si eu sa fac questul 1-2 ore dureaza. Mi se pare destul de mult 1-2 ore/zi avand in vedere ca unii oameni mai sunt si in factiuni unde si acolo ai raport de activitate sa nu mai vorbim ca foarte multi au scoala, unde trebuie sa invete sau teme pentru acasa. Mi se pare o munca enorma sa aduni 720 de dovleci daca vrei sa faci tot questul sau 450 de dovleci daca te intereseaza doar GOLD, si sa iti ia intre 8-16 ore intr-o saptamana. Sa nu mai zic de cei care sunt ocupati in timpul saptamanii si abea in wekeend mai joaca si ei mai multicel asta ar inseamna ca ei ar trebui sa faca marathon de SAMP,  adica sa isi piarda un wekeend intreg cu questul. Nu mi se pare normal. Inteleg si de ce a fost introdus aceasta metoda, probabil v-ati gandit ca veti spori numarul de jucatori adusi pe server prin prisma faptului ca tot mai multi jucatori vor face Questul si vor fi probabil un numar constant de jucatori activi.

2. O alta parte din quest care nu o pot suporta este repetivitatea, am ajuns sa facem ca roboti acelasi lucru in fiecare zi? Unde este partea de descoperire a sistemului? Unde este intriga pe care o aveam mereu sa gasesc noul dovlecel?? Chiar credeti ca la a 4-a sau a 5-a oara nu va stii un jucator pe derost locatiile dovlecilor? Am ajuns sa mergem ca roboti la locatii deja stiute pe derost mecanic la dovlecei zilnic. Nu mai zic ca inainte era altceva cand descopereai locatiile mai intrebai pe un jucator din zona daca stie pe unde e, mai te ajutau prieteni, cum suna acum "ai facut questul si a cata oara?" fata de trecut unde doar spuneai "ai facut questul?".

 

In concluzie, multi jucatori nu cred ca o sa faca quest-ul acesta decat cei care au destul de mult timp disponibil, probabil o sa il faca de maxim 5 ori, insa mai mult ca sigur de 8 ori foarte putini jucatori o sa il faca, deoarece de ce as face Quest cand oricum o sa vina Marathonul cu o gramada de premii. 

 

Propunere:

Am inteles foarte bine ca nu puteti implementa noi sisteme foarte complicate pentru ca deja are o baza destul de solida serverul, insa folositi-va de ce aveti si imbunatatiti macar acum la final sa aveti un produs finalizat complet spre exemplu. Am vazut foarte bine ca ati implementat sistemul de marathon care se foloseste de multe sisteme de pe server sa nu mai zicem de sistemul de achievements, deci folositi-va de ce aveti si imbunatatiti unde puteti cat mai mult, macar acum cand SAMP nu mai o sa tina asa de mult ca inainte, sa aveti un final minunat cu totul finisat. 

 

P.S.  1. Scuze pentru greselile gramaticale sau de ortografie, acest comentariu a fost facut la o ora foarte tarzie :(.

        2.  Am scris atat de mult pentru ca chiar iubesc aceasta comunitate si chiar doresc sa fie un progress continuu, nu o scadare.

        3.  Roberte e n00b. ?

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Mă îndoiesc că în România, unde industria IT a crescut atât de mult în ultimii ani și este în continuare într-o creștere exponențială, nu se pot găsi niște programatori care să vă sprijine proiectul. Există foarte mulți progamatori talentați în țara asta. Dacă nu pentru server, măcar pentru web, că și acolo sunt destule minusuri și este super ineficient pe alocuri. Cu niște forme legale de angajare part-time (nu-i cine știe ce salariul, că m-am interesat, cred că v-ați putea permite :)), nu cred că v-ar mai fi frică de faptul că s-ar putea întâmpla ceva cu codul sursă al serverelor. Cât și despre scuza „ni se încinge procesorul”, să ne gândim și la faptul că există sisteme pe care nici naiba nu le folosește și ocupă loc aiurea.

Părerea mea este să încercați să faceți lucruri mai simple și de impact, nu lucruri super-complexe, greu de înțeles și care totodată se implementează greu și aduc lag pe server.

Soluții există, dar se vede dezinteresul. Propuneri bune există, iar lumea dispusă să se joace, dar monotonia a atins nivelul maxim. Acest lucru îl zic cu greu, pentru că joc aici de 5 ani de zile și e comunitatea mea de suflet, dar mă întristează faptul că din 750 jucători online, 500 sunt pe /sleep.

Link to comment
Share on other sites

23 hours ago, AIM bauache said:

Mă îndoiesc că în România, unde industria IT a crescut atât de mult în ultimii ani și este în continuare într-o creștere exponențială, nu se pot găsi niște programatori care să vă sprijine proiectul. Există foarte mulți progamatori talentați în țara asta. Dacă nu pentru server, măcar pentru web, că și acolo sunt destule minusuri și este super ineficient pe alocuri. Cu niște forme legale de angajare part-time (nu-i cine știe ce salariul, că m-am interesat, cred că v-ați putea permite :)), nu cred că v-ar mai fi frică de faptul că s-ar putea întâmpla ceva cu codul sursă al serverelor. Cât și despre scuza „ni se încinge procesorul”, să ne gândim și la faptul că există sisteme pe care nici naiba nu le folosește și ocupă loc aiurea.

Părerea mea este să încercați să faceți lucruri mai simple și de impact, nu lucruri super-complexe, greu de înțeles și care totodată se implementează greu și aduc lag pe server.

Soluții există, dar se vede dezinteresul. Propuneri bune există, iar lumea dispusă să se joace, dar monotonia a atins nivelul maxim. Acest lucru îl zic cu greu, pentru că joc aici de 5 ani de zile și e comunitatea mea de suflet, dar mă întristează faptul că din 750 jucători online, 500 sunt pe /sleep.

Se vede dezinteresul oricum, bobo nu mai tratezaza cu seriozitate serverul de mult, are alte afaceri, e normal, iar kelton sta bine in zona de confort, nefiind neaparat asta treaba lui, cat o mai merge serverul, cat nu, are cu ce sa se ocupe, deci nu exista nicio motivatie in dezvoltarea serverului. Solutii exista pentru orice si avem destule exemple, un server de samp poate fi destul de profitabil, dar nu cu hidden-uri pe shop care nu se pot vinde pentru ca se vand dupa pe server, in timp ce sunt zeci de afaceri ilegale pe luna cu bani intre jucatori care nu ajung la comunitate. Si eu acum ii pot vinde unui prieten 100kk cu 100euro si cine stie? Ajunge vreun ban la voi? 

Si asta este doar un exemplu, sunt multe altele.

 

Link to comment
Share on other sites

54 minutes ago, TheTom said:

Se vede dezinteresul oricum, bobo nu mai tratezaza cu seriozitate serverul de mult, are alte afaceri, e normal, iar kelton sta bine in zona de confort, nefiind neaparat asta treaba lui, cat o mai merge serverul, cat nu, are cu ce sa se ocupe, deci nu exista nicio motivatie in dezvoltarea serverului. Solutii exista pentru orice si avem destule exemple, un server de samp poate fi destul de profitabil, dar nu cu hidden-uri pe shop care nu se pot vinde pentru ca se vand dupa pe server, in timp ce sunt zeci de afaceri ilegale pe luna cu bani intre jucatori care nu ajung la comunitate. Si eu acum ii pot vinde unui prieten 100kk cu 100euro si cine stie? Ajunge vreun ban la voi? 

Si asta este doar un exemplu, sunt multe altele.

 

Treci in garaj sa facem o poza.

 

ON: Fac si eu un post pentru +1 ca restu'

Link to comment
Share on other sites

Singurul quest, care nu merita facut =)))

vere, inainte erau 150 dovleci in 3 orase, il faceai DOAR ODATA luai premiile ( cam aceleasi premii).

acuma in fiecare zii 90 dovleci in 3 orase + ca trebuie facut de 8 ori =)))

 

nu vi se pare ca cereti cam mult?

 

Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, Barowak said:

Singurul quest, care nu merita facut =)))

vere, inainte erau 150 dovleci in 3 orase, il faceai DOAR ODATA luai premiile ( cam aceleasi premii).

acuma in fiecare zii 90 dovleci in 3 orase + ca trebuie facut de 8 ori =)))

 

nu vi se pare ca cereti cam mult?

 

Aici asa e ?? pentru 200 gold ma bine bagi 1e shop ??

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.