Jump to content

E timpul să investești în pasiunile tale.


Kevin
 Share

Recommended Posts

 

cover-fotograf-incepator.jpg

 

  • Fotografiază ca un profesionist

 

Dacă prietenii îți laudă tot timpul aptitudinile fotografice și curge cu like-uri la fiecare postare foto pe rețelele de socializare, e clar că ai „ochi” pentru așa ceva. Poate că a venit vremea să explorezi mai departe aceste abilități. Primul pas este să investești în obiectul muncii, adică să-ți cumperi o cameră foto. Chiar dacă telefoanele de ultimă generație au camere mult mai performante ca pe vremuri, nu se compară cu specificațiile unui DSLR. Cursuri poți găsi online foarte ușor, cărți de specialitate se găsesc în mai toate librăriile. Dar teoria e greu de abosrbit fără practica de zi cu zi. 

 

  • Învață a 3-a limbă

 

Probabil că vorbești deja limba engleză, învățată în școală sau ca urmare a cerințelor profesionale. Dar dacă îți doreai de multă vreme să apofundrezi încă o limbă străină, acum e cel mai potrivit moment. Fie că iubești cinematografia italiană, muzica franțuzească sau ți-ai dori să-i citești pe filosofii germani în limba lor, profită de această perioadă. E foarte ușor să accesezi un curs online și există chiar profesori care te pot îndruma pe căi virtuale, pentru a stăpâni orice limbă, chiar dacă începi de la zero. 

 

  • Investește într-un monitor

 

Fie că ești un fost gamer care și-ar dori să se reapuce de jocuri sau ești pasionat de editare foto/video, dar ai vrea sa înveți mai aplicat, primul pas este să-ți cumperi un monitor de calitate. Firește, și unitatea centrală a sistemului tău este important. Dar dacă ai deja un laptop sau un PC cu specificații decente, e important să investești în calitatea imaginii din fața ochilor tăi. Poate că e momentul să-ți organizezi întregul birou, să cumperi și un fotoliu mai bun. Iar apoi să cauți un monitor cu timp bun de răspuns, suficient de mare, poate chiar curbat și cu un panou de calitate. 

 

  • Construiește cinematograful de acasă

 

Este anul maratoanelor de filme și seriale vizionate de pe canapeaua proprie. Ar fi o idee bună să-ți îmbunătățești experiența și să transofrmi livingul într-un veritabil cinematograf. Evident, televizorul este piesa centrală. Dar la fel de importante sunt și sistemul Hi-fi, fotoliile, ba chiar și draperiile. 

 

 

 

Sursa

Edited by Ramses
Link to comment
Share on other sites

  • Kevin locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.