Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Au fost stabilite măsuri temporare privind aplicarea procedurii de „sfârşit de serie” la înmatricularea vehiculelor


dabro.pdf
 Share

Recommended Posts

image.png.bb8dfad32db5e8d060cac25ca1005bff.png

 

 

Ordinul nr. 1904/2020 prevede că perioada de aplicare a procedurilor de „sfârşit de serie” pentru vehiculele din categoriile M, N şi O, astfel definite în Reglementările RNTR 2, care au început în anul 2019 şi care au fost aplicabile inclusiv în perioada în care, în România, au fost instituite starea de urgenţă şi starea de alertă, se prelungeşte cu 6 luni.

 

La stabilirea celor 12 luni succesive sau 24 de luni succesive, în funcţie de categoria vehiculului rutier, în baza cărora se determină numărul de vehicule rutiere care pot fi comercializate, înmatriculate sau înregistrate în România, în baza unei proceduri de sfârşit de serie, nu sunt luate în considerare, la cererea producătorilor de vehicule rutiere sau a reprezentanţilor autorizaţi ai acestora din România, lunile în care în România a fost instituiă/ au fost instituite starea de urgenţă şi/ sau starea de alertă.

 

 

lexcafe.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.