Jump to content

Barcelona - Real Madrid 1-3. A treia victorie la rând a madrilenilor cu marea rivală, într-un El Clasico "nebun"


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Barcelona - Real Madrid s-a terminat 1-3, într-un El Clasico nebun, cu două goluri marcate în primele 8 minute.

 

volaj real

 

Barcelona - Real Madrid 1-3. Madrilenii au trei victorii la rând în fața catalanilor

 

Pe un Camp Nou gol, derby-ul a început furtunos, cu reușita lui Federico Valverde, din minutul 5, care a trimis la vinclu. Peste mai puțin de 3 minute, catalanii au egalat, după ce Ansu Fati a finalizat pasa perfectă a lui Jordi Alba.

 

A urmat o șansă bună a lui Real Madrid, dar Varane a trimis în colegul său, Nacho. Barca a dat replica prin Messi, dar Courtois l-a blocat incredibil. La cealaltă poartă, Neto a făcut și el o paradă perfectă la șutul lui Benzema.

 

Barcelona - Real Madrid 1-3. Ocazii uriașe pe final

 

În partea secundă, Ansu Fati a șutat la o palmă de bară, iar Coutinho a trimis cu capul în plasa laterală. După o oră de joc, madrilenii au primit penalty, iar arbitrul a apelat la VAR pentru a fi sigur. Sergio Ramos a transformat lovitura de pedeapsă și a adus Realul în avantaj.

 

Catalanii au forțat atacul și au mai irosit două șanse în minutele 70 și 76. Toni Kroos a avut apoi două șanse în două secunde, dar nici de această dată Neto nu a putut fi învins. Pe final, Ramos și Varane au ratat incredibil, însă lovitura de grație a dat-o rezerva Luka Modric și a stabilit scorul final, Barcelona - Real Madrid 1-3.

 

 

UPDATE min. 90: GOOOOOL Real Madrid! Barcelona - Real Madrid 1-3. Neto iese greșit în fața lui Vinicius, mingea ajunge la Luka Modric, care înscrie.

UPDATE min. 86: Ocazie uriașă Real Madrid. După un corner executat de Kroos, Dembele pierde mingea în fața lui Lucas, care centrează în careu, Ramos reia cu capul, dar Neto respinge incredibil, cu piciorul, până la Varane, care trimite pe lângă poartă.

UPDATE min. 86: Ocazie mare Real. Lucas Vasquez centrează în careu, iar Toni Kroos nu reușește să-l învingă pe Neto, cu două șuturi în două secunde.

UPDATE min. 76: Ocazie Barcelona. Messi centrează în careu, din lovitură liberă, iar Courtois iese și respinge în colegul său, Varane.

UPDATE min. 70: Ocazie imensă Barcelona. Jordi Alba centrează în fața porții, Courtois iese și respinge în față, până la Coutinho, care trage din voleu, dar în piciorul lui Sergio Ramos, iar madrilenii degajează.

UPDATE min. 63: GOOOL Real Madrid! Barcelona - Real Madrid 1-2. Sergio Ramos transformă lovitura de pedeapsă.

UPDATE min. 60: Penalty pentru Real Madrid. Lenlglet îl trage de tricou pe Sergio Ramos în careu. Arbitrul consultă VAR-ul.

UPDATE min. 54: Ocazie Barcelona. Fati centrează perefct pentru Coutinho, care trimite cu capul, dar minge șterge plasa exterioară a porții.

UPDATE min. 51: Ocazie Barcelona. După o combinație cu Messi, Ansu Fati pătrunde pe dreapta în careu și trage la colțul lung, pe lângă poartă.

 

La pauză, Barcelona - Real Madrid 1-1.

 

UPDATE min. 24: Ocazie Real Madrid. Kross îi pasează lui Benzema în mijlocul careului, dar șutul francezului e parat de Neto.

UPDATE min. 24: Ocazie Barcelona. Ansu Fati îi pasează lui Messi, care trece ușor de Sergio Ramos și șutează din apropiere, dar Courtois are o paradă excelentă.

UPDATE min. 23: Ocazie Real. După o centrare din corner, Varane trimite cu capul în colegul său, Nacho , dar Pique e atent și degajează.

UPDATE min.8: GOOOOL Barcelona! Barcelona - Real Madrid 1-1. Jordi Alba face o cursă superbă pe stânga și îi pasează lu Ansu Fati în fața porții, iar acesta egalează.

UPDATE min. 5: GOOOOL Real Madrid! Barcelona - Real Madrid 0-1. Benzema îi pasează perfect lui Federico Valverde, care înscrie cu un șut la vinclu.

UPDATE min. 1: Începe meciul. Madrilenii au lovitura de start.

 

UPDATE, ora 16:00: Echipele de start pentru ”El Clasico”:

 

  • Barcelona: Neto - Dest, Pique, Lenglet, Alba - Busquets, de Jong - Pedri, Coutinho, Ansu Fati - Messi

Rezerve: Pena, Tenas, Alena, Araujo, Braithwaite, Dembele, Firpo, Griezmann, Pjanic, Puig, Roberto, Trincao

 

  • Real Madrid: Courtois - Nacho, Varane, Ramos, Mendy - Valverde, Casemiro, Cross - Asensio, Benzema, Vinicius

Rezerve: Lunin, Lopez, Isco, Jovic, Lucas, Marcelo, Militao, Modric, Rodrygo

 

SURSA

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.