Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Adăugare voice-chat samp


Rough

Recommended Posts

Salut, fac acest topic deoarece doresc să anunț playerii de pe b-zone că există posibilitatea să fie adăugat un fel de program care adaugă voice chat pe samp. Însă Kelton și cu administrația consideră ca acest lucru nu este necesar și că nu ajută cu nimic susținându-și argumentele cum ca "sunt foarte mulți playeri toxici" si ca "foarte mulți înjură" s.a.m.d. Am postat mai jos conversațiile din ticketele deschise de către mine. 

 

Acum, vreau să menționez un aspect pentru administratori. Nu fac acest topic ca să instig la ură sau ca să vă pun comunitatea în cap. Fac acest topic deoarece consider că vocea serverului contează și că daca să nu fie adăugat global, măcar în facțiuni. Deoarece e mai haz și nu orice tâmpit intră într-o facțiune să injure. (Mă refer la comparația dintre un civil pirlit și un player cu facțiune.) 

 

Acum aș vrea să aud și părerea voastră legată de acest aspect. Eu personal mi-aș dori să se adauge. Doresc acest lucru încă din 2016 și consider că ar face jocul mai amuzant deoarece nu se compară ca și cum ai intra pe discord cu unii, e altceva când ai voice-chat, e mai amuzant... 

 

Mulțumesc.

 

https://imgur.com/a/R2QR47n

 

https://imgur.com/a/qjt4oaz

Screenshot_1.png

Screenshot_3.png

 

Aa și voiam să mai adaug ceva. Dacă ești în mașină și ai geamurile închise să poți vorbii doar cu cei care ești pe G. Și dacă dai geamul jos să poți vorbi și cu ceilalți. Să poti vorbii cu cei care sunt pe /r /d sau /f doar dacă setezi chat-ul... Adică s-ar putea face mai multe sisteme care să fie fun. (Regulile jocului să rămână ca înainte, să fie nevoie de dovezi doar pe chat, explicații s.a.m.d).

Link to comment
Share on other sites

Oarecum au si ei dreptatea lor, dar ar merge sa fie doar la frecventele private, jucatorii de pe frecventele private sa beneficieze de voice chat :)) Oricum cred ca e prea complicat si se va ramane la Discord.

Link to comment
Share on other sites

nimeni: nimic

copiii de la cnn ls: bagami-as pula-n ma-ta 

 

daaaaarrrrr, cred ca un voice chat ar prinde bn pe server deoarece e altceva cand interactionezi vocal cu un player random. Comunicand cu ei verbal totul devine mult mai amuzant pentru ca nu mai stai sa scrii ce vrei sa spui, pur si simplu spui ce iti vine pe moment si de acolo vine hazul omului, sau cand faci diferite activitati pe server nu mai stai sa scrii anumite chestii care te-ar face sa te opresti din activitatea pe care o exerciti in momentul respectiv...pnm stiu ca exista discord daaaarrrrrrrrr, poate nu stai sa ceri discordul la fiecare persoana random dar daca il auzi cum vorbeste in joc te duci il saluti incepi un dialog e altceva.... iar pentru cine nu vrea sa auda "cum vorbeste lumea" sa se faca o comanda care sa opreasca voice chatul, nu trebuie sa se faca cine stie ce regulament special pentru sanctiuni, cu siguranta or sa fie oameni care or sa injure ca ultimii retarzi dar asta nu inseamna ca toti or sa fie asa, sa se faca o comanda care sa blocheze voice chatul la playerul respectiv si gata, ignor total pentru cine nu ii convine.

Link to comment
Share on other sites

Da, cum ai zis si tu, sa putem vorbi pe joc cu factiunea, cum esti in PD, sa vorbesti la rob, cum esti Taxi, sa anunti apeluri, cum si post-hunterii. Adica, consider ca nu ar trebui sa avem voice-chat oriunde, doar pe chatul factiunii cu membrii factiunii. Acum sa vedem ce decizie se va lua.

Link to comment
Share on other sites

Bai e fun ideea, dar nu pentru servere RPG, sau foarte limitat pt ca sunt multi copii si playeri toxici.

Si la ce probleme au fost cu lagul anu asta, in special la waruri, gandeste-te ce o sa faca acum.

Personal sunt neutru, dar imi sustin ideea cum ca pe serverele RPG nu cred ca e necesar

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.