Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Erdoğan îl atacă pe Macron: "Are nevoie de un tratament psihiatric"


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Imaginea articolului Erdogan lansează un nou atac la adresa lui Macron: ”Are nevoie de tratament psihiatric”

 

 

 

Preşedintele Turciei, Tayyip Erdoğan, a lansat un nou atac la adresa omologului său francez, Emmanuel Macron, despre care a spus că are nevoie de un tratament psihiatric, ţinând cont de atitudinea lui împotriva islamismului.

 

La începutul lunii, Macron a spus că va lupta împotriva islamismului separatist, ameninţând că va prelua controlul în regiunile islamiste din apropierea Franţei. Întregul discurs al preşedintelui era şi o aluzie la adresa preşedintelui Erdoğan. Replica preşedintelui turc nu a întărziat să apară şi l-a acuzat pe Macron de impertinenţă.

 

Recent, Franţa a fost zguduită de un nou atac terorist, în urma căruia un profesor de istorie a fost decapitat. Crima a fost un gest de răzbunare în numele Profetului Mahomed, după ce profesorul a folosit caricaturi ale Profetului.

 

Erdoğan a susţinut în decursul zilei de sâmbătă un discurs la congresul partidului său, în oraşul Kayseri. Printre alte declaraţii, Erdoğan, un musulman evlavios, l-a acuzat pe preşedintele Macron de probleme psihice. ”Care este problema acestui Macron cu musulmanii şi islamul? Macron are nevoie de un tratament psihiatric. Ce altceva i se poate spune unui şef de stat care nu întelege libertatea credinţei şi se comportă astfel cu cetăţenii săi?, a declarat Erdoğan.

 

Turcia şi Franţa sunt state membre NATO, dar nu s-au putut pune de acord pe un număr mare de probleme, precum politicile din Siria şi Libia şi, cel mai recent, privind conflictul din Nagorno-Karabakh.

 

În urmă cu o aproximativ o lună, Erdoğan şi Macron au convenit să îmbunătăţească legăturile.

 

 

SURSĂ: Mediafax.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, RW TOTENKOPFDINOCO said:

Trebuie sa ii intelegem, religia musulmana este necoapta. Noi cum eram in evu mediu? Asa is si ei acum.

Ar cam fi cazul să se coacă, altfel nu le prevăd un viitor prea strălucit în Europa.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.