Jump to content

HP lansează noua gamă de notebook-uri destinate pentru școala online și biroului de acasă


Recommended Posts

HP-Spectre-x360-13_PoseidonBlue_bezel-sh

 

Prin intermediul unui comunicat de presă, HP prezintă astăzi noua gamă de notebook-uri accesibile – Pavilion și noi modele convertibile din gama de top – HP Spectre x360. Noile modele sunt echipate cu procesoare Intel de generația 11 și grafică Intel Iris Xe. Totodată, aflăm că notebook-urile din gama Pavillion sunt primele dispozitive din portofoliul companiei realizate din materiale reciclabile.

 

Modele accesibile din seria Pavillion sunt destinate tinerilor pentru a învăța online, a se conecta cu prietenii sau familia, cât și pentru entertainment. Kevin Frost, Managaer Global Consumer, Personal Systems HP Inc, a declarat: “HP oferă performanță puternică și un design premium și colorat cu noile modele Pavilion, care sunt accesibile tuturor celor care doresc să fie conectați, să aibă acces la entertainment și să învețe.”

Noua serie HP Pavilion

HP a lansat în această serie trei noi dispozitive dedicate atât pentru entertainment, cât și pentru școală sau muncă. Pe lângă faptul că acestea sunt realizate din materiale reciclabile, sunt înregistrate EPEAT Silver, certificate Energy Star și sunt disponibile în culori vii și unice.

2-7.jpg3-5.jpg

1-8.jpg

 

Într-un pachet compact, HP Pavilion 13  vine în culoarea argintie, cu o autonomie de până la 8 ore și jumătate la pachet cu conectivitatea Wi-Fi 6.

HP Pavilion 14 este destinat muncii și entertainment-ului, având porturile necesare pentru productivitate, alături de camera HP Wide Vision HD pentru conferințe sau sesiuni de învățare digitale.

HP Pavilion 15 este modelul mai mare și mai puternic integrând noile procesoare Intel Core de generația 11 sau procesoarele mobile AMD din seria 4000.

Caracteristici

  • Durata bateriei: Până la 8 ore și jumătate pentru Pavilion 13 și de aproape 9 ore pentru Pavilion 14 și Pavilion 15.
  • Modelele dispun de port HDMI 2.0, se pot conecta la monitoare externe 5k și dețin un port USB-C.
  • Wi-Fi 6 prin care modelele pot oferi viteze de până la 4 ori mai mari și o latență redusă cu 75%
  • Funcția HP Modern Standby, prin intermediul căreia laptop-urile pornesc instant și permite un consum redus de energie.
  • Dual Speakers, cu tehnologia HP Audio Boost și tuning B&Q.
  • Camera HP Wide Vision HD, care oferă un unghi wide de 88 de grade.

Noua gamă HP Spectre

Din game premium, Spectre, compania a lansat și laptop-ul HP Spectre x360 14. Acesta este un dispozitiv compact, ce oferă mobilitate și sporește experiența de browsing, citire și editare. De asemenea, HP a mai prezentat și gama ENVY. Noile lineup-uri prezintă procesoare Intel Core de generația 11 care oferă performanță și autonomie bună pentru a lucra de acasă fără probleme. Totodată, avem sisteme audio bazate pe Inteligența Artificială și funcții pentru controlul performanței.

 

4-3.jpg

HP-747x420.jpg

HP-ENVY-x360_13_PaleGold_Baseline_T_HDca

 

HP Spectre x360 14 – caracteristici

  • Primul laptop Spectre x360 cu un aspect 3:2
  • Ecran OLED pentru o afișare exactă a culorilor
  • Tastatură multifuncțională ce integrează scurtături pentru cameră, HP command center, control microfon și un cititor de amprente
  • Certificare Energy Star și EPEAT Gold

HP Spectre x360 14 oferă o autonomie de până la 17 ore, dispune de conectivitate Wi-Fi 6 și suport Bluetooth 5.0. Avem și Thunderbolt 4 la bord, alături de funcția HP Quick Drop pentru un transfer facil de fișiere.

Caracteristici inedite – Software

  • Modul Focus pentru multitasking și productivitate – reduce luminizotatea aplicațiilor care nu sunt folosite, menținând-o pentru cele active, astfel autonomia este maximizată.
  • Sistem AI de eliminare a zgomotului – prin intermediul tehnologiei Intel GNA 2.0, laptop-ul oferă anularea zgomotului de fond pentru aplicații precum Microsoft Teams, Zoom
  • Smart Sense – accesibilă prin intermediul HP Command Center, optimizează în mod automat performanța, acustica și temperatura în funcție de aplicația care este folosită
  • Auto Color – schimbă automat culoarea pentru o mai bună vizualizare, în funcție de conținutul accesat.

În plus, HP ne mai pune la dispoziție un model de dimensiuni compacte HP Spectre x360 13 și două modele din seria ENVY: HP ENVY x360 13 și HP ENVY 13.

HP Spectre x360 13 dispune de conectivitate 5G și vine pe culoarea auriu. Autonomia este de până la 12.75 ore, iar HP recomandă acest laptop pentru creatorii de conținut aflați mereu în mișcare. Totodată, laptop-ul vine și cu suport Tilt Pen.

Prețuri și disponibilitate

Gama Pavilion

  • HP Pavilion 13 se lansează în luna ianuarie începând cu $679.99
  • HP Pavilion 14 este așteptat în luna decembrie de la $579.99
  • HP Pavilion 15 se lansează în luna decembrie pornind de la $599.99 pentru varianta AMD.

Gama Spectre și ENVY

  • HP Spectre x360 14 se lansează în SUA în luna ianuarie, cu un preț începând de la $1,199,99
  • HP Spectre x360 13 va fi disponibil începând cu luna ianuarie la un preț de $949,99
  • HP ENVY X360 13 vine în luna ianuarie cu prețuri începând de la $949,99
  • HP ENVY 13 se lansează în SUA în luna ianuarie, cu un preț începând de la 899,99$

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.