Jump to content

Adrian Neaga candidează din partea PER la parlamentare


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Neaga-senator.jpg

 

 

 

Adrian Neaga a decis să intre și el în politică! Fostul atacant al Stelei va candida pentru o funcție în Senatul României, la fel ca Dorinel Munteanu.

 

Ajuns la vârsta de 41 de ani, Adrian Neaga a intrat în Partidul Ecologist Român (PER) și speră să prindă un loc de senator la alegerile programate în luna decembrie. Tot un post de senator speră să prindă și Dorinel Munteanu, aflat pe lista Partidului Mișcarea Populară. Dorinel Munteanu a candidat și la alegerile locale 2020, dar nu a ajuns în Consiliul Local Galați.

 

„România sănătoasă!” Acesta este sloganul lui Adrian Constantin Neaga, care candidează la alegerile parlamentare pe lista PER din județul Argeș.

 

Campania electorală începe oficial pe 6 noiembrie şi se încheie pe 5 decembrie, la ora 7:00, iar votarea are loc pe 6 decembrie, între orele 7:00 şi 21:00.

 

 

SURSĂ: ProSport.

Link to comment
Share on other sites

Sincer, PER incepe sa ma inspaimante cu numele aduse, daca mai aduc 2 fotbalisti, 3 tenismeni, 7 jurnalisti si 12 sahisti poate intra in parlament.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.