Jump to content

Riot Games a anunțat data de începere a turneului All-Star din League of Legends


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Riot Games a anunțat data de începere a turneului All-Star din League of Legends

 

Formatul evenimentului „All-Star” din League of Legends este schimbat în ediția de anul acesta, pandemia de COVID-19 fiind principalul motiv pentru care organizatorii au hotorât ca desfășurarea turneului să fie exclusiv online. Cele mai bune echipe ale lumii au fost invitate în cadrul turneului, fiecare regiune fiind reprezentată de câte o organizație diferită de eSports.

 

Din cauza desfășurării online, turneul va fi împărțit în două grupe diferite, Underdog Uprising și Superstar Showdown. Începând cu data de 18 decembrie, regiunile vecine iși vor disputa meciurile, marea finală fiind programată pentru data de 20 decembrie. Spre exemplu, LCS va concura împotriva celor de la LLA și CBLOL all-stars, în timp ce LEC își va disputa lupta împotriva celor de la TCL și LCL. Ca și în evenimentele antrerioare, fiecare echipă va putea fi votată de proprii fani.

 

image.thumb.png.941b904e10884ee6e993ca5468f5f122.png

 

Fiecare regiune va fi reprezentată de trei echipe diferite!

 

Confruntarea finală din turneul All-Star de League of Legends va începe încă de pe data de 19 decembrie, marea finală fiind disputată o zi mai târziu, pe 20 decembrie. Trei echipe ale fiecărei regiuni vor concura în acest interval, regiunile selectate fiind LCK, LCS, LEC și LPL. Cei de la LCK se vor confruta cu LPL pe data de 19, în timp ce LEC și LCS își vor disputa meciul pe data de 20 decembrie.

 

Fiecare regiune va avea o echipă de cinci jucători profesioniști, o altă echipă de foști jucători profesioniști, și în final, o echipă formată din cinci influenceri online. Cele mai votate cinci echipe profesioniste își vor disputa meciurile într-un sistem de #bo3 (cea mai bună echipă din 3 meciuri), în timp ce căpitanii echipelor de amatori vor fi nevoiți să își aleagă un minimum de 2 jucători profesioniști, pentru fiecare regiune în parte.

 

Vești bune și pentru fanii turneului anual de 1vs1 din cadrul evenimentului! Turneul va avea loc și anul acesta, fiecare dintre cele 4 regiuni organizând un eveniment propriu. Exact ca în turneul profesionist, concursul se va desfășura într-un interval de 3 zile, Riot Games colaborând în permanență cu organizatorii, asigurând astfel un turneu optim și transparent pentru toți jucătorii.

 

Sursa: go4games.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.