Jump to content

Black Week începe curând. Detalii aici

60% reducere pentru pachetele de 4e si 1e - 300 utilizari - COD: BFRPG60
50% reducere pentru pachetele de 100e - 20 utilizari - COD: BFRPG50
40% reducere pentru pachetele de 50e - 40 utilizari - COD: BFRPG40
30% reducere pentru pachetele de 40e si 30e - 60 utilizari - COD: BFRPG30
25% reducere pentru pachetele de 20e, 15e si 10e - 100 utilizari - COD: BFRPG25
50% reducere la toate produsele pentru forum - 60 utilizari - COD: BFFORUM50

 

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Sign in to follow this  
sLoww

Riot Games a anunțat data de începere a turneului All-Star din League of Legends

Recommended Posts

Riot Games a anunțat data de începere a turneului All-Star din League of Legends

 

Formatul evenimentului „All-Star” din League of Legends este schimbat în ediția de anul acesta, pandemia de COVID-19 fiind principalul motiv pentru care organizatorii au hotorât ca desfășurarea turneului să fie exclusiv online. Cele mai bune echipe ale lumii au fost invitate în cadrul turneului, fiecare regiune fiind reprezentată de câte o organizație diferită de eSports.

 

Din cauza desfășurării online, turneul va fi împărțit în două grupe diferite, Underdog Uprising și Superstar Showdown. Începând cu data de 18 decembrie, regiunile vecine iși vor disputa meciurile, marea finală fiind programată pentru data de 20 decembrie. Spre exemplu, LCS va concura împotriva celor de la LLA și CBLOL all-stars, în timp ce LEC își va disputa lupta împotriva celor de la TCL și LCL. Ca și în evenimentele antrerioare, fiecare echipă va putea fi votată de proprii fani.

 

image.thumb.png.941b904e10884ee6e993ca5468f5f122.png

 

Fiecare regiune va fi reprezentată de trei echipe diferite!

 

Confruntarea finală din turneul All-Star de League of Legends va începe încă de pe data de 19 decembrie, marea finală fiind disputată o zi mai târziu, pe 20 decembrie. Trei echipe ale fiecărei regiuni vor concura în acest interval, regiunile selectate fiind LCK, LCS, LEC și LPL. Cei de la LCK se vor confruta cu LPL pe data de 19, în timp ce LEC și LCS își vor disputa meciul pe data de 20 decembrie.

 

Fiecare regiune va avea o echipă de cinci jucători profesioniști, o altă echipă de foști jucători profesioniști, și în final, o echipă formată din cinci influenceri online. Cele mai votate cinci echipe profesioniste își vor disputa meciurile într-un sistem de #bo3 (cea mai bună echipă din 3 meciuri), în timp ce căpitanii echipelor de amatori vor fi nevoiți să își aleagă un minimum de 2 jucători profesioniști, pentru fiecare regiune în parte.

 

Vești bune și pentru fanii turneului anual de 1vs1 din cadrul evenimentului! Turneul va avea loc și anul acesta, fiecare dintre cele 4 regiuni organizând un eveniment propriu. Exact ca în turneul profesionist, concursul se va desfășura într-un interval de 3 zile, Riot Games colaborând în permanență cu organizatorii, asigurând astfel un turneu optim și transparent pentru toți jucătorii.

 

Sursa: go4games.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.