Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Conor McGregor, alături de Cristiano Ronaldo, Messi și Mayweather. Când poate intra în "clubul miliardarilor"


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Conor McGregor și-a fixat obiectivul. Vrea să devină miliardar până la 35 de ani și să se alăture unui grup restrâns de sportivi, alături de Floyd Mayweather, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.

 

mcgregor 1

 

Irlandezul, care are acum 32 de ani, vrea să devină miliardar până la 35 de ani, vârstă la care majoritatea sportivilor se retrag din activitate.

 

Întrebat de fani până la ce vârstă și-a propus să devină miliardar, McGregor a spus prompt: "Până la 35 de ani"

 

Conor McGregor vrea să devină miliardar în euro până la 35 de ani

 

McGregor este deja retras de ceva timp, însă a mai spus de două ori că se retrage și a revenit de fiecare dată. Potrivit ultimelor informații, el ar urma să aibă două meciuri în 2021, unul cu Dustin Poirier în UFC, dar și unul pe regulament de box, cu Manny Pacquiao.

 

Cel din urmă i-ar putea "umfla" serios conturile starului din luptele în cușcă.

 

Conor McGregor este luptătorul cel mai bine plătit din istoria UFC. Numai din meciul cu Floyd Mayweather a încasat 88,6 milioane de euro. Lupta a avut loc în 2017, iar Mayweather a câștigat prin KO tehnic în repriza a zecea.

 

Averea lui Conor McGregor

 

În acest moment, starul din UFC are o avere de 110,7 milioane de euro și are afaceri foarte bănoase.

 

Pe lângă 4 mari contracte de sponsorizare cu branduri celebre, McGregor are propria lui afacere, cu un whiskey irlandez, care i-a adus un venit de 830,57 milioane de euro doar în primul an.

 

  • Conor McGregor este singurul luptător din istoria UFC care a fost simultan campion mondial la două categorii de greutate: pană și ușoară.

 

Astfel, dacă va atinge acest prag, McGregor va deveni al șaselea sportiv din istorie care depășește acest prag. Recent, în acest clasament a intrat și Lionel Messi, alături de Cristiano Ronaldo, Tiger Woods, Michael Jordan și Floyd Mayweather.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.