Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Jill Biden va continua să predea la colegiul unde este profesoară atunci când va deveni prima-doamnă


Madalin
 Share

Recommended Posts

Jill-si-Joe-biden-820x548.jpg

 

Soția președintelui ales Joe Biden, Jill Biden, care are un doctorat în educație, nu va renunța să predea și își va păstra norma întreagă pe care o are la un colegiu public din apropiere de Washington și după ce va deveni oficial prima-doamnă a țării, în 20 ianuarie 2021, scrie digi24.ro. Ea va continua să predea limba engleză la North Virginia Community College, acolo unde este deja de zece ani profesoară.

 

Michael LaRosa, purtător de cuvânt al viitoarei prime-doamne, a confirmat informația duminică. „Dr. Biden se concentrează pe formarea echipei sale și pe dezvoltarea priorităților ei în ceea ce privește educația, familiile militarilor și veteranilor și lupta împotriva cancerului”, a spus LaRosa.

 

Astfel, Jill Biden, în vârstă de 69 de ani, va fi prima soție de președinte american care va face naveta de la Casa Albă la serviciu, scrie The New York Times.

Jill Biden a continuat să predea și când Joe Biden a fost vicepreședinte în administrația Obama. Și atunci a fost o premieră: nu se mai întâmplase ca o soție de vicepreședinte să aibă și o slujbă plătită.

 

Ea a spus însă întotdeauna că vrea să fie cunoscută pentru activitatea ei de educator, și nu numai ca soție de președinte. De altfel, această calitate a ei de educator a fost amintită și de Joe Biden sâmbătă, în primul său discurs rostit ca președinte ales, când i-a adus un omagiu soției, subliniind că și-a dedicat viața educației. „Pentru educatorii din America, aceasta este o zi mare: veți avea pe cineva dintre dintre voi chiar în Casa Albă”, a spus Joe Biden.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, rchsGOTITONME said:

Un documentar reusit, felicitari!

8. Posturile făcute aiurea/pentru +1/off topic (ex.: "frumoasă postare", "de mult căutam asta”, "mersi") vor fi sancţionate cu avertisment verbalPostările vor fi apreciate prin ducerea cursorului peste butonul cu reacţii din colţul din dreapta-jos al postării, care arată astfel: aX9twVJ.png.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.