Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Bug TTC


Leonidas ToV

Recommended Posts

Nick-ul tau: Leonidas
Server: RPG1
Descrierea bugului: Nu stiu daca e neaparat un bug, dar e ceva destul de enervant si am patit de multe ori. De multe ori cand merg spre CP cu masina in carlig se intampla sa dispara, probabil pentru ca a fost remorcata de catre proprietar sau a expirat timpul de spawnare de pe server, nu stiu, dar consider ca trebuie rezolvata chestia asta, am patit sa imi dispara si la 10m de cp.
Screenshot(s): -

Link to comment
Share on other sites

În cazul vehiculelor personale, există o restricţie pentru proprietari să nu le poată remorca din meniu dacă sunt deja ridicate de TTC. Pentru respawnarea implicită a serverului, mă îndoiesc că se poate face ceva, dacă asta este cu adevărat problema. În principiu nu este bug, dar totuşi ar fi utile nişte poze care să conţină id-urile maşinilor remorcate care dispar, ca să putem încerca să investigăm mai amănunţit.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.