Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Pandemia mută în online târgurile agențiilor de turism din acest an.


Kevin
 Share

Recommended Posts

dbfe36f60e62d410941af2921f379e59-1063x560-00-86.thumb.jpg.eabf83d44bc6bd1cfb93e75c941d5f89.jpg

 

Mai multe agenţii de turism au luat decizia de a organiza târguri în sistem online din cauza imposibilităţii desfăşurării variantei clasice din cauza restricţiilor impuse de pandemia de COVID-19.

 

Agenţia Hello Holidays a pregătit oferte de vacanţă pentru ultimele săptămâni din an, dar şi pentru 2021, care vor fi disponibile la târgul online organizat de Hello Holidays, în perioada 12-16 noiembrie.

 

Programele au reduceri de până la 50%, pentru transportul cu autocarul sau cazare, specifice unui târg de turism, şi pot fi plătite în trei rate, ultima, cu o lună înainte de plecare, se arată într-un comunicat preluat de Agerpres.

 

."Noiembrie era luna târgului de turism al României, unde ne întâlneam fizic cu turiştii noştri şi le ofeream cele mai avantajoase variante de vacanţă. Acum le punem la dispoziţie o pagină de internet cu oferte la reducere, în spatele căreia agenţii lor de turism de la Hello Holidays le stau la dispoziţie cu informaţii şi sfaturi de vacanţă", a declarat Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays.

 

Special pentru târgul de turism online, Hello Holidays taie din preţul celui mai căutat revelion din ofertă, în Kusadasi. Programul de 7 nopţi, din care două la Istanbul, patru în Kusadasi şi una la Canakkale costă 349 de euro/persoană faţă de preţul standard de 399 de euro/persoană.

 

La târgul de turism toate circuitele marca Hello Holidays pentru 1 decembrie, Crăciun, revelion şi anul următor au o reducere de 15%. Lansate încă de anul acesta, circuitele 2021 oferă experienţa unor călătorii mai scurte, un weekend sau un weekend prelungit, în România, Turcia, Grecia, Macedonia şi Bulgaria, dar şi a unor călătorii de până la 19 zile în Spania, Italia, Franţa. Acestora li s-au adăugat vacanţe de Valentine's Day, Dragobete şi Mărţişor în Maramureş, Bucovina şi Istanbul.

 

Programele de o zi, "O zi cât o vacanţă", diversificate în 2021 la cererea turiştilor repetitivi, le oferă posibilitatea vizitării unor saline, mănăstiri, cule, cetăţi sau castele din judeţele Vâlcea, Tulcea, Hunedoara, Braşov, Argeş şi Mureş, a mănăstirilor şi palatelor de lângă Bucureşti, ori să facă plajă o zi la Gura Portiţei. Sunt 17 variante de vacanţe de o zi în oferta de anul următor, inclusiv pe Transalpina, Transfăgărăşan, ori la Veliko Târnovo şi Balcic - programele consacrate. Toate acestea au reducere de până la 20% la târgul online.

 

În cazul sejururilor pentru 2021, cele mai mari reduceri sunt pentru Turcia. În timpul târgului online, vacanţa în Bodrum, pentru care se introduce cursă directă anul următor, poate fi cumpărată la jumătate de preţ (50% reducere pentru transport şi până la 45% reducere pentru cazare), iar cele în Marmaris şi Kusadasi au reducere de până la jumătate pentru cazare.

 

De asemenea, pachetele pe zboruri charter spre Antalya au o reducere de 50% din taxa de aeroport. Costul transportului pentru vacanţele în Bulgaria e redus la jumătate, iar cazarea e mai ieftină cu până la 35%. Şi pentru Grecia transportul e redus la jumătate, iar cazarea, până la 50%.

 

 

 

 

 

Sursa

 

Link to comment
Share on other sites

  • Kevin locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.