Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cu ce actor îl înlocuieşte Warner Bros pe Johnny Depp?


Kevin
 Share

Recommended Posts

                             mads-1.thumb.jpg.e0f2dcec9aa5800ce55fcc80ffcbac21.jpg

 

Pelicula Fantastic Beasts va avea un nou star, după ce Johnny Depp a fost elegant îndepărtat în urma procesului de violenţă domestică, ce i-a lăsat o mare pată pe imagine.

 

Credeaţi că Johnny Depp e de neînlocuit? Nu atunci când vine vorba despre Warner Bros, care vrea să-şi continue afacerea şi să lanseze pe 15 iulie 2022 noua peliculă Fantastic Beasts.

 

Până atunci mai e mult, dar sunt o mulţime de etape de bifat: de la negocierea cu înlocuitorul lui Depp până la organizarea filmărilor, care încă au de aşteptat din cauza pandemiei - filmări ce vor include şi scenele deja realizate cu Depp, care vor trebui refăcute. Aşadar, cu cine discută acum Warner Bros pentru a veni în locul lui Depp? Este vorba despre Mads Mikkelsen care negociază pentru a innterpreta rolul lui Gellert Grindewald.

 

Actorul danez de 1,83 metri şi 54 de ani este cunoscut din pelicule ca Hannibal, Dr. Strange, Quantum of Solace, Casino Royale. Marele înlocuit, Johnny Depp, nu a plecat, însă, cu buzunarele goale - Warner Bros i-a plătit actorului întregul salariu de opt cifre negociat cu el iniţial. 

 

 

Sursa

Edited by Ramses
Link to comment
Share on other sites

  • Kevin locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.