Jump to content

Samsung Galaxy A52 5G își face apariția în benchmark-ul GeekBench și are procesor Snapdragon 750G


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

<b>Samsung Galaxy A52 5G își face apariția în benchmark-ul GeekBench și are procesor Snapdragon 750G</b>Sud-coreenii de la Samsung au început să lucreze și la smartphone-urile mid-range din 2021, iar un model ce apare astăzi online este nimeni altul decât Samsung Galaxy A52 5G care este menționat sub numele

 

Sud-coreenii de la Samsung au început să lucreze și la smartphone-urile mid-range din 2021, iar un model ce apare astăzi online este nimeni altul decât Samsung Galaxy A52 5G care este menționat sub numele de cod SM-A526B. Telefonul apare chiar în baza de date GeekBench 5 acolo unde obține un scor de 298 puncte la testul single-core, respectiv 1001 puncte în scorul multi-core. 

Galaxy A52 5G

Acestea sunt punctajele obținute de un model de pre-producție și sunt mai mici decât ce a livrat de exemplu Galaxy A51 5G. Aflăm că la interiorul modelului succesor ce vine în 2021 se va afla un procesor Snapdragon 750G și 6 GB RAM. Un alt detaliu interesant pe care îl remarcăm aici este că Galaxy A52 5G rulează Android 11 din fabrică.

Ar putea fi primul telefon mid-range al companiei sud-coreene ce se livrează cu această versiune Android și referitor la restul dotărilor, ne așteptăm la un ecran Super AMOLED generos cu decupaj selfie bulină, cameră quad în spate, baterie mare de 5000 mAh cu încărcare la 25W și un scanner de amprente integrat în display. 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.