Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

O profesoară de la ASE se plânge că „moldovenii” vor să o „lichideze”: Când deschizi frigiderul te sufocă și mori.


Kevin
 Share

Recommended Posts

 

 

632536374_aGFzaD1hNjQ2ODg4ODM5NjE1MWMxNDViMDVhZTQ2ZmRjYWRlZQ.thumb.jpg.a55e5d8b3c3b60f2b8d2071447bc21de.jpg

 

O profesoară de la ASE susține că moldovenii au vrut să o otrăvească. În mediul online circulă un video în care Maricica Stoica, profesor universitar, le povestește studenților săi cum „o moldoveancă din ASE” i-a pătruns în casă, a furat cursuri și i-a pus otravă în frigider. Mai mult, aceasta susține că ar fi un grup organizat, iar, în afară de otrava din frigider, au încercat diverse metode de a o „lichida”. Contactat de jurnaliștii Digi24, rectorul Academiei de Studii Economice, Nicolae Istudor spune că acest incident nu e o noutate, acesta fiind comportamentul ei deoarece se simte persecutată.

 

Profesoară: Când o moldoveancă din ASE a intrat în casă, mi-a furat niște cursuri și probe și mi-a pus otravă în congelator. Asta fac SF moldovencele.
Student: Dar moldovencele... dar și băieții sau doar fetele?
Profesoară: Păi sunt și moldoveni și moldovence.
Student: E un clan, așa.
Profesoară: Sunt organizați.
Profesoară: Nu mint. Am avut probe în altarul unei biserici în Ardeal, s-au dus și au furat de acolo probă. Trebuia să mă lichideze, asta e problema. Și uite că nu a vrut ăla de sus și nu vrea.
Student: Doamne ferește cu lichidatul, doamnă!
Profesoară: Nu că Doamne Ferește, păi au vrut, în primul rând, accidente de mașină, după aceea otravă, nu de acum, cu 3 zile înainte să fie procesul ăla mare unde au legalizat diplomele, mi-au pus otravă în congelator, cu 3 zile înainte. După aceea, otravă mereu în congelator. Furau mâncare, puneau otravă în ce lăsau și închideau ușa și plecau. Sunt cei mai decăzuți oameni pe care i-am întâlnit până acum în viața mea. Când deschizi frigiderul te sufocă și mori.

 

Nicolae Istudor, rector ASE: Am văzut acel film, este un comportament al dânsei, se simte persecutată, nu e o noutate. La deschiderea anului universitar de acum un an dânsa a avut un limbaj nepotrivit față de președintele Senatului de atunci, Pavel Năstase, în urma căruia am constituit comisie de disciplină aprobată de Senat, iar domnul Pavel Năstase a făcut plângere și la Comisia de etică.

 

În urma analizelor, Comisia de disciplină a decis ca doamna Maricica Stoica să aibă un control la o firmă de specialitate la Medicina muncii. A fost chemată la control de trei ori în cursul anului, nu s a prezentat.

 

În momentul în care am văzut acel filmuleț dimineață, am solicitat să se constituie o comisie de analiză a situației – prorectorul care răspunde de facultate, respectv decanul, directorul de departament și Direcția juridică. Înțeleg că s-au întrunit de dimineață, luni doamna este convocată în fața comisiei. Probabil că se va constitui iar o comisie de disciplină și vom urma pașii legali.

 

 

 

 

sursa:digi24.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Kevin locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.