Jump to content

Sylvester Stallone, în The Suicide Squad 2.


Kevin
 Share

Recommended Posts

Premiera filmului este programată pentru data de 6 august 2021

 

995863l-640x400-b-accc8609.jpg.0ecb94129cf0a12af49ee7fe8bb17867.jpg

 

Regizorul James Gunn își aduce un număr de prieteni din Universul Cinematografic Marvel în Universul DC extins pentru The Suicide Squad 2. Printre ei, cel mai proeminent nume este cel al lui Sylvester Stallone. Anunțul a fost făcut de regizor însuși pe pagina sa oficială de Instagram. Premiera filmului este programată pentru data de 6 august 2021.

 

Sean Gunn, Michael Rooker, David Dastmalchian, Steve Agee, Nathan Fillion și Taika Waititi vor face - de asemenea - parte din acest film ce reprezintă a doua ieșire pe marele ecran a echipei Task Force X. Nu existăîncă informații despre rolul pe care îl va avea Sly în filmul cu supereroi.

 

Gunn și  Stallone vor lucra împreună și pentru Guardians of the Galaxy Vol. 3.

 

Primul film Suicide Squad, lansat în 2016 sub bagheta regizorală a lui David Ayer, a avut o distribuție plină de actori celebri (printre care Will Smith, Margot Robbie și Jared Leto în rolul Jokerului) și încasări uriașe la box office-ul internațional – 750 milioane de dolari la un buget de 175 milioane. Surse apropiate producției au subliniat faptul că sequel-ul va veni cu o nouă abordare și nu va fi o continuare directă a peliculei lui Ayer.

 

Nu este prima dată când Universul Extins DC beneficiază de unul dintre talentele creatoare ale Marvel. Regizorul a două dintre filmele The Avengers, Joss Whedon, a preluat scenariul și regia lui Justice League după ce Zack Snyder a fost forțat să se retragă din proiect din cauza unei tragedii personale.

 

 

 

sursa:cinemagia.ro

 

Edited by Ramses
Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.