Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Simona Halep, răspuns acid pentru Ruxandra Dragomir


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Simonei Halep nu i-a rămas datoare Ruxandrei Dragomir și i-a răspuns acid fostei șefe de la FRT.

 

simona

 

Replica Simonei Halep pentru Ruxandra Dragomir

 

Într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport, ocupanta locului 2 WTA și-a amintit de momentele grele trăite în urmă cu aproape 10 ani.

 

Simona Halep a dezvăluit săptămâna trecută că în 2011 a fost pedepsită de Federația Română de Tenis, condusă de Ruxandra Dragomir, pentru că nu a putut onora o convocare la echipa de Fed Cup.

 

Fosta șefă a FRT a spus că nu își amintește acel episod, însă replica Simonei nu a întârziat să apară.

 

"Eu cred că e mai ușor să spui că nu-ți amintești decât sa-ți asumi niște treburi. Îmi amintesc perfect acel moment. A fost unul dintre cele mai grele. Acum 10 ani eram doar un copilaș. Mi s-a spus că nu am voie să mă antrenez la CNT pentru că nu am jucat la Fed Cup.", a declarat Simona Halep, pentru Digi Sport.

 

De asemenea, Ruxandra Dragomir i-a transmis Simonei să nu uite că sub conducerea ei a fost convocată în premieră în echipa de Fed Cup a României.

 

"Am fost convocată la Fed Cup când aveam 16 ani și a fost pentru că am făcut semifinală la Australian Open. Nicio altă junioară nu făcuse nimic la Grand Slam și, oarecum, aveam potențial. De aceea m-a convocat, nu din alt motiv. Arătam că pot face o treabă bună și de aceea am fost convocată.", a mai afirmat Simona Halep.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.