Jump to content

BurgerFest 2021 (București)


Ailime
 Share

Recommended Posts

burgerfest-festival-bucuresti-2021-200x300.jpg

 

Numele festivalului: BurgerFest 2021 la Verde Stop

Locatia: Verde Stop, București

Data: vineri, 14 mai 2021 - duminică, 16 mai 2021 | ora: 17:00

 

Quote


IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

 


Cea de-a șasea ediție BURGERFEST, singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor, se va desfășura între 14 și 16 mai 2021 (reprogramat din cauza pandemiei),

 

Locul de desfășurare a evenimentului NU a fost încă anunțat!

 

Bilete BurgerFest 2021

Bilet pe zi - 20 lei
Abonament - 45 lei
*Biletele cumpărate pentru ediția cu numărul șase a festivalului, adică cea din 2020, își vor păstra valabilitatea pentru mai 2021.

 

BURGERFEST te invită să burgărești cu peste 70 de sortimente de burgeri, pregătiți de nu mai puțin de 22 de restaurante din întreaga țară, inclusiv din orașe ca Sibiu, Cluj sau Reghin.

Publicul va avea parte de multe ore de relaxare la iarbă verde, de concerte și DJ care se vor ocupa de ambianță și multe activități extra, dedicate celor mari, dar și celor mici. În plus, ca în fiecare an, cățeii sunt mai mult decât bine veniți în spațiul festivalului.

BURGERFEST va desemna pentru al șaselea an consecutiv CEL MAI BUN BURGER, în cadrul unei competiții unde sunt invitate toate restaurantele din festival, jurizate de personalități relevante din domeniul culinar.

Competiția CEL MAI BUN BURGER are loc din nou și la nivelul amatorilor, bucătari ocazionali, oameni care au convingerea că gătesc bine și cred că pot oferi un preparat gustos și inspirat. Pentru această categorie, juriul va fi format din reprezentanții restaurantelor prezente în competiția dedicată profesioniștilor.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • BIS aka OldNab changed the title to BurgerFest 2021 (București)
  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.