Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Dacia a anunțat prețurile noii game de modele. Cât costă Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway în România


Dark Night
 Share

Recommended Posts

cat-costa-dacia-logan-001.jpg

 

Dacia a anunțat prețurile noii sale game de modele Logan, Sandero și Sandero Stepway. Iată cât costă noua Dacia Logan în România, dar și celelalte modele recent lansate.

 

Noile modele Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway s-au lansat oficial în România, iar producătorul român a anunțat prețurile de comercializare. Vestea bună este că acestea sunt foarte competitive la nivel de segment. Față de modelul Logan anterior, spre exemplu, noua generație adaugă la preț 770 de euro, în condițiile în care dispune de echipamente de siguranță și sisteme de asistență la care cumpărătorii vechii generații nici nu visau.

 

Deocamdată prețurile au fost anunțate doar pentru România și Franța, așa că nu putem face o comparație de prețuri. Cu toate acestea, clienții români vor fi încântați să afle că prețul modelelor Dacia este mai mic în România. Astfel, la același nivel de echipare, Dacia Sandero costă cu 490 de euro mai mult în Franța, în timp ce Sandero Stepway este mai scump cu 240 de euro.

Cât costă Dacia Logan în România: Preț de pornire 8.400 de euro

Gama Dacia rămâne în continuare extrem de competitivă. Cel mai ieftin model Dacia este în continuare Logan, care are un preț de pornire de 8.400 de euro pentru echiparea de bază Access și motorizarea SCe 65. Aceleași caracteristici costă 8.600 de euro la Sandero.

 

Sandero Stepway este o cu totul altă poveste, având în vedere că a fost poziționat de Dacia ca un vârf de gamă. Lipsește astfel echiparea de bază Access, la fel ca și motorizarea SCe 65. Astfel, cel mai ieftin Sandero Stepway are nivelul de echipare Essential și motorizarea turbo TCe 90, la un preț de 12.090 de euro. Păstrând această configurație, vedem că este cu 1.340 de euro decât un Sandero normal. În mod surprinzător, Logan este cu 200 de euro mai scump în această configurație.

 

Lista de prețuri arată o caracteristică a gamei de modele Dacia pe care nu o întâlnim de regulă în piață – ecartul de prețuri între modelul de la baza gamei și cel mai bine echipat este destul de mic – de la 2.000 de euro în cazul lui Sandero Stepway la cel mult 4.550 de euro în cazul lui Logan. Acest lucru reflectă un nivel de echipare ridicat al modelelor de la baza gamei – în primul rând în ceea ce privește dotările de siguranță. În același timp, costurile echipamentelor suplimentare este destul de mic, ceea ce face ca prețul unui model mai bine echipat să nu crească foarte mult.

 

Sperăm ca aceste prețuri ale modelelor Logan , Sandero și Samderp Stepway, ca și caracteristiciole excelente ale noilor modele Dacia, să-i convingă și pe cei care până acum spuneau că preferă un model second hand la aceeași bani.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.