Jump to content

Sons of Anarchy MC - Regulament si conduita


SoA ZuZu
 Share

Recommended Posts

sons-of-anarchy-logo.jpg&key=38434785e42
 

Regulamentul Clubului Sons of Anarchy MC B-Zone

 

Regulament general

 

  1. Fiindca faceti parte dintr-un club de motociclisti (MC) sunteti obligati sa aveti in posesie o motocicleta (Freeway/Wayfarer).  In cazul in care sunteti un asociat al clubului si doriti sa deveniti ucenici, aveti posibilitatea de a folosi motoarele clubului pana in momentul in care faceti rost de unul personal. Daca un ucenic sau un membru cu drepturi depline nu detine o motocicleta acesta risca sa fie exclus din club.
     
  2. Motocicleta trebuie parcata in zona HQ-ului pentru a evita intarzieri si timp pierdut la activitati. Abaterea se sanctioneaza cu avertisment.
     
  3. Daca faceti parte din club si va vindeti motocicleta, veti fi sanctionati cu 3/3 avertismente si blacklist. Anuntati conducerea clubului daca vreti sa schimbati motocicleta si asteptati aprobarea. Daca primiti gratuit o motocicleta din partea noastra, sunteti obligati sa o returnati conducerii daca parasiti clubul. In caz contrar, veti fi adaugati pe blacklist.
     
  4. In cazul in care un asociat (rank 1) nu are o motocicleta in maxim 3 zile de la invitatie, acesta poate fi exclus in momentul in care va fi nevoie de locuri libere in club.
     
  5. Lipsa de respect, glumele proaste si neascultarea de patch-urile mai mari, in special de presedinte, duc la sanctionarea cu avertisment sau excludere, in functie de situatie.
     
  6. Daca apar certuri interne, participantii la conflict sunt obligati sa inceteze, iar ceilalti membri trebuie sa incerce sa aplaneze conflictul. In cazul in care cearta degenereaza, sunteti obligati sa anuntati conducerea despre aceasta pentru a o rezolva in interiorul grupului. Cei care creeaza disconforturi continue si provoaca scandaluri atat in interiorul clubului cat si in afara sa vor fi exclusi.
     
  7. Nu este permis sa cereti sau sa pretindeti rank up. Se sanctioneaza cu avertisment. Despre cum obtineti fiecare rank, verificati topicul Informatii si comitetul executiv, sectiunea 2.
     
  8. In cazul in care un membru al clubului il reclama pe altul, acesta va fi exclus si nu va mai avea posibilitatea de a se intoarce in club (blacklist).
     
  9. Intrucat activitatea este un criteriu pe care grupul nostru il accentueaza, sunteti obligati sa fiti activi pe serverul de SA-MP si/sau sa va indepliniti sarcinile. In cazul in care conducerea clubului observa faptul ca sunteti inactivi, puteti fi exclusi fara a fi nevoie de explicatii suplimentare.
     
  10. Sons of Anarchy MC [SoA] este aliat cu Mayans Motorcycle Club [MMC].
    Este strict interzis sa incepeti conflicte cu membrii din alianta, atat pe /ac cat si inafara chatului comun (sms, chat global, etc). Orice lucru interzis inauntrul clanului nostru este interzis si in interactiune cu clanul aliat si vor fi sanctionate la fel, poate chiar mai aspru.
     
  11. Ucenicii si membrii sunt obligati sa participate financiar atunci cand situatia o cere. In cazul in care va impotriviti riscati sa fiti exclusi din club.
     
  12. Daca la finalul saptamanii un membru are mai putin de doua prezente in cadrul activitatilor clubului, acesta va trebui sa depuna in seif o contribuitie de $30.000 (/clandeposit 30000). Nu trebuie sa va feriti de aceasta contributie prin a va prezenta la activitati atunci cand situatia nu o permite. Aceasta plata in bani este doar pentru a asigura ca toata lumea contribuie constant la dezolvtarea clubului. Contributia trebuie depozitata in timp de 6 zile de la emiterea acesteia. Daca nu dispuneti de aceasta suma, anuntati conducerea clubului.
     
  13. Sunteti obligati sa aveti un skin corespunzator cu tematica clubului, mai multe detalii aveti in topicul "Ghidul ucenicului". Nerespectarea skinului va duce prima data la un avertisment verbal, mai apoi la avertisment.
     
  14. Nu aveti voie sa acordati wanted unui coleg din club. Se sanctioneaza cu avertisment. Se face exceptie de la acesta regula atunci cand conducerea clubului solicita acest lucru.
     
  15. Este interzis sa faceti DM sau DB in timpul activitatilor fara acordul unui ofiter. Incalcarea acestei reguli se sanctioneaza cu avertisment sau excludere in cazul unui asociat al clubului (rank 1).
     
  16. Daca vreti sa eliberati un membru din inchisoare trebuie sa o faceti cu cel mai mic pret posibil al comenzii [/free] ($15.000). Incalcarea acestei reguli se sanctioneaza cu avertisment.
     
  17. Este strict interzis sa folositi comanda [/snitch] in momentul in care evadati din inchisoare impreuna cu membrii clubului. Folosirea acestei comenzi se sanctioneaza cu excludere.
     
  18. Este strict interzis sa oferiti informatii interne celor din exteriorul clubului, riscati excludere si blacklist.
     
  19. Cerutul de bani sau alte bunuri materiale atat membrilor din club cat si strainilor se sanctioneaza cu avertisment in cazul cerutului la membri si excludere in cazul cerutului la straini. Se face exceptie in cazului in care aveti nevoie de o suma relativ mica de bani intr-un timp scurt, iar atunci cereti doar de la colegi. Nu incurajam si nu toleram cersitul, iar practicarea acestui lucru afecteaza imaginea publica a grupului.
     
  20. Daca presedintele nu este online, activitatile vor fi coordonate de un membru al comitetului executiv.
     
  21. Parasirea neanuntata a clubului va poate aduce, dupa caz, pe blacklistul clubului. Rezervati-va timpul de a discuta cu cei din conducerea clubului pana sa iesiti.
     

Ședință

 

  1. Prezenta la sedinte este obligatorie fie ea in-game sau "prin procura". In cazul in care nu puteti veni la sedinta, trebuie sa anuntati conducerea clubului si sa va prezentati votul unui ofiter. Absenta neanuntata de la sedinta se va sanctiona prima data cu avertisment verbal. La doua absente neanuntate primiti avertisment.
     
  2. In cazul in care presedintele nu este online, sedinta va fi tinuta de catre VP. Daca VP nu este nici el online, sedinta va fi tinuta de un alt membru din comitet.
     
  3. Orice propunere pentru club o sa fie supusa votului la sedinta. Mai multe detalii despre votare aveti in topicul Informatii si comitetul executiv. Presedintele sau coordonatorul sedintei este OBLIGAT sa supuna votului orice propunere, atata timp cat aceasta nu este una absurda. Votarea incepe cand coordonatorul ii da startul.
     
  4. La sedinta participa doar membrii cu drepturi depline (rank 3+). Ucenicii si asociatii trebuie sa pazeasca sedinta, in caz contrar o sa primeasca avertisment.
     
  5. Nu aveti voie sa detineti arme sau droguri in timpul sedintei, de asemenea nu aveti voie sa aveti wanted. Nerespecatarea acestor cerinte se sanctioneaza cu avertisment.
     
  6. Sunteti obligati sa aveti telefonul inchis in timpul sedintei prin comanda [/turn off]. Cine nu are telefonul inchis la sedinta o sa primeasca avertisment.
     
  7. Puteti nominaliza la rank doar pe cineva cu rank mai mic decat voi.
     
  8. Este foarte important ca pentru fiecare vot, fie el pozitiv sau negativ, sa se aduca argumente bine fondate. Daca sunteti inactivi sau nu cunoasteti detalii despre materia subiectului votat, trebuie sa va abtineti de la vot.
    Voturile neutre trebuie argumentate, dar succint.


Pentru ucenici si asociati:

 

  • Ucenicii si asociatii trebuie sa pazeasca sedinta, in caz contrar o sa primeasca avertisment.

    Veti ataca doar si nimic mai mult:
  1. Politisti care dau semne ca vor sa intre in HQ;
  2. Hitmani care vin spre usa HQ-ului;
  3. Civili care dau semne de ostilitate (stau cu armele la vedere langa voi, va ataca, etc).
     
  • Pe parcursul sedintei nu veti avea armele la vedere si le veti folosi doar in cazurile precizate mai sus.

 

Convoi

 

Respectul pe care i-l oferi unui coleg in majoritatea timpului se reflecta in respectul pe care i-l oferi in timpul convoiului. Depasitul, nerespectarea pozitiei si deranjul in convoi denota lipsa de respect.
 

  1. Un convoi este condus de un Road Captain, el planifica traseul pe care se va deplasa clubul. Cine se abate de la traseu risca avertisment.
     
  2. In convoi se merge pe o singura banda 2 cate 2. Cine nu respecta locul din convoi sau depaseste un alt membru in mod repetat risca avertisment.
     
  3. Este foarte important ca in cadrul convoiului sa se respecte regulile de circulatie:
    - Nu se merge pe contra sens;
    - Dupa ora 20:00 se aprind farurile motoarelor, si;
    - Cand se cere oprirea convoiului, se trage pe dreapta si, daca e posibil, se pastreaza aceeasi pozitie ca in convoi si pe marginea drumului.

     
  4. Nu aveti voie sa mergeti intr-o singura roata sau sa folositi sprint* aiurea (spamarea butonului "sageata sus"). Prima abatere se sanctioneaza cu avertisment verbal, a doua abatere se va sanctiona cu avertisment.
     
  5. Claxonatul aiurea se sanctioneaza cu avertisment si excludere de la convoiul respectiv.
     
  6. Membrii vor comunica in cadrul convoiului prin claxon. Momentan, singurul semnal prin claxon este un claxon lung pentru a incetini convoiul.
    Fiecare membru din convoi va trebui sa reproduca claxonul auzit pentru ca toata lumea sa recunoasca semnalul si sa actioneze ca atare.
    De aceea si regula nr. 5, pentru a nu crea confuzie si dezorganizare.

     
  7. Este interzis sa scrieti in timpul convoiului. Daca vreti sa anuntati clubul cu ceva, parasiti formatia tragand pe dreapta fara sa deranjati convoiul, si anuntati abia atunci. Incalcarea acestei reguli se sanctioneaza cu avertisment.
     
  8. Daca clubul este atacat in timpul unui convoi, membrii clubului au obligatia de a riposta.
     
  9. In spatele unui convoi se va afla un Tail Gunner care se va asigura ca membrii deraiati se intorc in pozitie si ca nu incalca regulile mentionate mai sus. Acesta poate cere oprirea convoiului in cazul unei probleme intalnite pe drum.
     
  10. Prospectii si asociatii vor sta mereu in coada convoiului urmati de Tail Gunner, in timp ce membrii experimentati isi pot alege singuri pozitia.


*Se foloseste sprint doar pentru reintoarcerea in pozitia initiala in cazul in care ramaneti in urma sau daca va este cerut acest lucru de catre capitanul de drum.
 

Cel mai usor mod de a va pastra pozitia initiala pe tot parcursul convoiului este sa tineti minte cine este in fata voastra de la inceput si sa ramaneti in spatele lor pe tot parcursul drumului. Daca persoana din fata voastra ramane in urma sau se abate de la drum, nu ii luati locul (decat daca vi se cere), ci va raportati la persoana din laterala voastra.

 

Parcare

 

  1. Aveti obligatia de a avea motocicletele (cruiserele de tip Freeway si Wayfarer) parcate la HQ. Acestea pot fi parcate oriunde, excluzand:
    - La o distanta mica de cladirea principala a HQ-ului; 
    - Locurile de parcare ce nu va apartin;
    - Locurile unde sunt parcate vehicule de clan sau prea aproape de acestea. 
    Cine nu respecta aceasta regula este sanctionat cu
    avertisment.

     
  2. Nu aveti voie sa va parcati masinile personale la HQ in locul in care sunt parcate vehiculele clubului sau oriunde altundeva inafara locului personal de parcare. Daca un membru doreste sa isi aduca masini la HQ (nu este deloc obligatoriu), acesta va primi un singur loc de parcare personal pe care va trebui sa isi parcheze toate masinile aduse la HQ si acest loc de parcare va fi REZERVAT DOAR PENTRU ACEST MEMBRU. Pentru a primi un loc de parcare personal, consultati-va cu membrii comitetului executiv. Masinile personale vor fi parcate in zona HQ-ului DOAR in zona locurilor marcate ca parcare, pe locul vostru rezervat. Veti putea primi un loc de parcare doar de la rank 2.
    Pe scurt: nu ai loc de parcare, nu aduci masini la HQ.
    Motocicletele si orice alte vehicule care nu sunt de tip cruiser Freeway sau Wayfarer, si anume: masinile personale de orice tip; NRG-500; Faggio; FCR-900; Mountain Bike etc, se incadreaza in categoria acestor vehicule si necesita detinerea unui loc de parcare personal pentru a fi aduse la HQ.

    De asemenea, daca un membru doreste sa isi aduca aeronave (avion personal de talie mica, elicopter) in zona HQ-ului, acestea vor fi parcate pe cladirea adiacenta HQ-ului (cea dinspre nord, intre Aeroport LV si cladirea principala ca HQ-ului). Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu avertisment verbal, iar apoi cu avertisment.
     
  3. Membrii de rank 5+ trebuie sa anunte pe chatul clanului inainte sa foloseasca comanda [/cvr].

 

Recrutări

 

1. Daca cineva doreste sa se alature clubului, acesta trebuie sa ia legatura cu un membru de rank 5+. Un ofiter ii va acorda un test de cunostinte despre MC-uri si tematica clubului. In functie de raspunsurile acordate, acest jucator va fi invitat sau pus in lista de asteptare.

 

2. Membrii vechi care au mai facut parte din club vor fi invitati inapoi in club fara a mai da testul.

 

Edited by SoA Walewski
Link to comment
Share on other sites

  • Hell Rider changed the title to Sons of Anarchy MC - Regulament si conduita
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.