Jump to content

L-a imitat pe Ronaldo, iar apoi s-a dus la el. Cum a reacționat portughezul, la finalul meciului


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Juventus s-a impus cu mari emoții contra lui Ferencvaros, scor 2-1, în grupa G din Liga Campionilor, iar prima repriză a adus un moment inedit, care l-a avut în prim-plan pe atacantul maghiarilor, Myrto Uzuni.

 

Uzuni

 

Uzuni (25 de ani) a deschis scorul în minutul 19 și a ales să se bucure precum Cristiano Ronaldo, chiar în "casa" portughezului.

 

Uzuni l-a imitat pe Ronaldo, iar apoi s-a dus la el. Cum a reacționat portughezul, la finalul meciului Juventus - Ferencvaros

 

Replica starului lusitan a venit după doar un sfert de oră, când a trimis în forță din afara careului, cu piciorul stâng, restabilind egalitatea. Juventus a obținut toate cele trei puncte în minutul 90+2, când Alvaro Morata a marcat cu capul.

 

La finalul partidei, albanezul Uzuni s-a dus la Cristiano Ronaldo și l-a întrebat dacă poate face schimb de tricouri. Lusitanul a acceptat chiar pe teren și a zâmbit, părând chiar amuzat de celebrarea adversarului său din timpul jocului.

 

FK Tomori, KF Laci (Albania) și NK Lokomotiva (Croația) sunt echipele la care a mai evoluat Myrto Uzuni de-a lungul carierei. La Ferencvaros a sosit în această vară, pentru 1,8 milioane de euro, reușind să marcheze 4 goluri în primele 12 partide.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.