Jump to content

Ban 1 zi


Costi Lup
 Share

Recommended Posts

Salut, oricand, daca ai o aplicatie foarte buna si un comportament bun pe server cu jucatorii, pentru a influenta liderul ca esti bun pentru acea factiune si ca acel ban a fost o greseala.

Link to comment
Share on other sites

Salut, depinde de ce cerinte are factiunea sau ce cerinte pune liderul in acea sesiune de recrutari. Deobicei este un topic pe forum in care sunt scrise aceste cerinte, insa daca nu gasesti, intreaba liderul personal iar acesta iti va raspunde.

Link to comment
Share on other sites

Toate regulile liderilor le gasesti aici, in caz ca mai ai si alte intrebari/curiozitati: https://forum.b-zone.ro/topic/297678-public-leader-faction-rules/

 

Cum au spus si colegii mei mai sus, nu este o regula pentru neacceptarea ta daca ai avut un astfel de ban in log. Totul tine de cerintele liderilor la recrutarea respectiva si de celelalte aplicatii care vor fi pe langa a ta.

Edited by TheTom
Link to comment
Share on other sites

Dacă ai luat ban 1 zi nu esti demis din facțiune(asta în cazul în care ai una), de la 3 zile în sus vei fi demis de către lider din aceasta. Dacă ești civil, cum a zis si TheTom depinde doar de lider și de cum vrea el să își organizeze facțiunea, un lider poate ține cont de acel ban(chiar dacă este de 1 zi), alt lider poate nu ține cont de acel ban, poți fi acceptat din prima, poți fi respins de 10 ori la rând, totul depinde doar de liderul facțiunii la care aplici, l-ai putea întreba înainte să aplici să vezi ce îți spune acesta (dacă vrea să îți spună) pintr-un PM pe forum.

Edited by Tupi
Link to comment
Share on other sites

Hello,

A ban for one 1 day doesn't make you interdicted to join a faction or an other.

All you need is to prove that you have a good behavior, a ban isn't the end of the world, we all were banned once due to human errors.

You can explain the reason of the ban and try to win the leaders' sympathy and make sure you verify faction requirements because it would be pointless to apply when you don't respect the requirements. Leaders are always open to answer your questions in PM here or in game. Thanks for using our section ?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.