Jump to content

SAGA Festival 2021 (București)


Ailime
 Share

Recommended Posts

saga-festival-bucuresti-2021-200x300.jpg

 

Data: vineri (4 iunie 2021) - duminică (6 iunie 2021)
Ora de incepere: 14:00
Loc: Parcul Izvor,
București
Organizator: Alda Events The Mission

 

SAGA Festival a fost din nou reprogramat şi de această dată a fost mutat anul viitor. Show-ul va avea loc în perioada 4-6 iunie 2021 în același loc, Parcul Izvor din București. Posesorii de bilete vor primi emailuri cu instrucţiuni legate de returnarea banilor, de vouchere sau de utilizarea biletului anul viitor.

 

Bilete SAGA Festival 2021:
VIP - 699 lei
Acces General - 299 lei

 

  • Iniţial evenimentul trebuia să aibă loc în iunie 2020, în Parcul Izvor, dar apoi a fost amânat pentru intervalul 11-13 septembrie 2020. Organizatorii au decis să amâne din nou din cauza pandemiei COVID-19 și a creșterii numărului de cazuri de îmbolnăviri.

 

  • De asemenea, organizatorii încearcă să reconfirme lineup-ul. La ediția din 2020 fuseseră confirmaţi peste 150 de artişti şi 5 scene care le-ar fi găzduit reprezentaţiile. Pe listă se aflau Don Diablo, Disclosure, Faithless DJ Set (Sister Bliss), Marshmello, Meduza, Alan Walker, Tiesto şi Sigala. Zara Larsson confirmase la rândul său prezenţa, alături de Laidback Luke, Timmy Trumpet şi Sven Vath.

 

Quote

IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • BIS aka OldNab changed the title to SAGA Festival 2021 (București)
  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.