Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Qualcomm a anunțat Snapdragon 888


Recommended Posts

<b>Qualcomm a anunțat Snapdragon 888; Procesorul telefoanelor de top din 2021</b>După cum era programat, Qualcomm a dezvăluit în cadrul prezentării de astăzi noul procesor dedicat flagship-urilor din 2021. În mod surprinzător, acesta este Snapdragon 888 și nu Snapdragon 875 cum era de așteptat. Aparent, Qualcomm a adoptat acest nume

 

lțumită tehnologiei Qualcomm Sensing Hub de a doua generație, care încorporează procesare AR Lower-Power-Always-On, oferind noi caracteristici intuitive și inteligente.

Pentru gameri Snapdragon 888 vine cu a treia generație Snapdragon Elite Gaming, îmbunătățind performanța GPU-ului Adreno folosit pe modelele precedente.

Cipsetul va oferi și performanțe mai bune când vine vorba de fotografie. Acesta folosește tehnologia Qualcomm Spectra ISP, care permite captarea a 2.7 gigapixeli pe secundă. Asta se traduce prin 120 de fotografii la o rezoluție de 12 mpx pe secundă, noul CPU fiind cu 35% mai rapid decât Snapdragon 865.

În timpul prezentării, Qualcomm a demonstrat și capabilitățile 5G ale lui Snapdragon 888 prin intermediul mmWave 5G. În demonstrație, șoferii au controlat două mașini de curse aflate la o distanță de o milă. Demonstrația a fost realizată pe o rețea 5G privată realizată în colaborare cu Verizon și Ericsson. Aceasta a fost creată folosind modemul Snapdragon X60 de pe Snapdragon 888 ca referință.

Qualcomm Snapdragon 888 5G

Qualcomm a confirmat și primii producători care vor lansa terminale cu Snapdragon 888 la bord: ASUS, Black Shark, Lenovo, LG, MEIZU, Motorola, Nubia, Realme, OnePlus, OPPO, Sharp, Vivo, Xiaomi și ZTE. Totodată, Xiaomi a postat recent pe pagina sa de Facebook anunțul conform căruia Snapdragon 888 va ajunge pe noua serie de top Xiaomi Mi 11.

Xiaomi Qualcomm Snapdragon 888

Ciudat este faptul că Samsung nu se află pe această listă, deși știam că noile flagship-uri din seria Galaxy S21 vor fi printre primele terminale care vor integra noul procesor, chiar dacă doar regional. Evenimentul Qualcomm încă nu s-a încheiat, mâine ar trebui să debuteze și un procesor mid-range (Snapdragon 775G, dacă numele nu se modifică). Tot mâine aflăm și toate detaliile despre noul procesor de top Snapdragon 888, cum am mai spus.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.