Jump to content

Windows 10 - October 2020 Update


Recommended Posts

 

image.jpeg

 

Anul acesta a continuat să aducă schimbări pentru mulți dintre noi. Schimbarea modului în care ne conectăm unii la alții, modul în care lucrăm, modul în care învățăm, chiar și modul în care ne distram. Și această schimbare începe să se simtă mai permanentă, în special cu copiii care se întorc la școală, adaptându-se la învățarea la distanță și conectându-se cu profesorii și colegii de clasă sau la locul de muncă trecând la medii hibride. În toate acestea, PC-ul a devenit dispozitivul esențial pentru a ne ține conectați de-a lungul vieții noastre; a devenit biroul nostru, sala de clasă, chiar locul nostru de joacă. Pe măsură ce ne adaptăm cu toții, trăim și învățăm împreună, o constantă care rămâne este angajamentul nostru față de dvs., clienții noștri. Știm că vă bazați pe noi, pe Windows pentru a rămâne conectat la ceea ce contează. Ca parte a acestui angajament, suntem încântați să împărtășim caracteristicile și îmbunătățirile care vin odată cu actualizarea Windows 10 octombrie 2020, dintre care multe sunt caracteristici solicitate de la dvs. pentru a vă îmbunătăți experiența pe Windows. Unele dintre noile caracteristici includ scurtătura preferată a fanilor Alt + Tab, care vă permite acum să accesați filele Microsoft Edge, un design simplificat pentru meniul Start și multe altele.

Iată ce este nou în actualizarea Windows 10 octombrie 2020

Microsoft Edge

Cu această actualizare vine cea mai recentă și cea mai bună versiune a noului Microsoft Edge. De la lansarea în ianuarie, am văzut o creștere fenomenală și suntem încântați că este inclus în această actualizare. Dacă nu ați încercat încă noul Microsoft Edge, ar trebui să îl lansați și să-l încercați, deoarece am creat un browser mai bun cu mai multă performanță, mai multă confidențialitate și mai multă valoare în timp ce navigați. Dacă folosiți deja noul nostru browser, atunci ați văzut din prima mână cât de rapid este și adăugăm noi funcții extraordinare la fiecare șase săptămâni. Încercați colecții pentru a salva și a partaja cu ușurință conținutul pe care îl găsiți online. Este perfect pentru cumpărături de vacanță, cercetări școlare și chiar planificare pentru excursia de camping din primăvara viitoare. Și funcționează pe PC și mobil, astfel încât să fiți mereu sincronizat. Am adăugat, de asemenea, Compararea prețurilor, astfel încât să puteți găsi cu ușurință cel mai bun preț atunci când adăugați un articol la o colecție, la timp pentru cumpărături de sărbători. De fapt, suntem mândri să spunem că Microsoft Edge este cel mai bun browser pentru cumpărături în această sărbătoare.
 

Microsoft Edge Price Comparison

 

With this update you also get these new, exclusive to Windows 10 features for Microsoft Edge:

  • Alt + Tab = The quick way to access your apps and web tabs. With this handy keyboard shortcut not only can you easily access the apps you have open on your desktop, but now you can also access your open tabs in Microsoft Edge.
  • All the tabs you were looking for. If you’re someone who likes the convenience of pinning your favorite websites to the taskbar, you’re going to love this new feature. Now when you hover over the website icon, you’ll see all the open tabs of that site.

 


Actualizări pentru clienții comerciali și educaționali

În plus față de o experiență mai ușoară a utilizatorului, clienții comerciali și educaționali beneficiază, de asemenea, de securitate și gestionare îmbunătățite. Actualizările de funcții includ un control mai granular în Managementul dispozitivelor mobile (MDM) 1, o protecție mai puternică la conectare cu securitate de conectare îmbunătățită și securitate bazată pe virtualizare atât pentru Microsoft Edge, cât și pentru Office. Indiferent dacă oamenii lucrează sau învață la fața locului sau de la distanță, profesioniștii IT și utilizatorii finali vor câștiga o experiență mai simplă și mai sigură cu cele mai recente versiuni Windows 10 Pro sau Windows 10 Education.

Personalized tab page in the new Microsoft Edge
 

Continuăm să credem că Windows este cel mai puternic, mai productiv și mai sigur loc pentru ca fiecare dintre noi să facă cea mai bună treabă, să se distreze, să învețe și să se conecteze. Suntem încântați să împărtășim cele mai recente funcții care apar în cadrul actualizării Windows 10 octombrie 2020. De asemenea, dorim să mulțumim comunității noastre de Windows Insiders care au oferit feedback important pe parcursul procesului de dezvoltare pentru această actualizare.

 

Sursa
 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.