Jump to content

Crash la loading


SEIZEN

Recommended Posts

Salut, m-am jucat ceva timp cu un modpack creat de la 0 de mine, a mers totul ok timp de 5-6 luni cat m-am jucat. Azi am intrat iarasi pe joc, m-am jucat 1 ora - doua, m-am plimbat pe mapa, totul ok. La un moment dat cand eram pe autostrada LS-LV, in apropiere de casele acelea de la intrare in LV, mi s-a blocat jocul. Am dat un restart la calculator si acum primesc crash dupa ce se incarca 3 sferturi bara de loading. De la ce ar putea fi? Ma gandesc ca ar fi de la modelele noi adaugate de catre scripter?!...

Link to comment
Share on other sites

Hello,

It's hard to know the root of such a crash, to be honest, you should follow it yourself eliminating the mods who doesn't cause crash until you find out the mod making trouble.

Try to update your Cleo and SAMPFUNCS, it's always good to have a clean version. 

Link to comment
Share on other sites

  Am avut astfel de problema din cauza la DigiInfo din cleo, ti-as da altul cu care s-ar rezolva problema dar n-am voie din cauza ca s-ar considera ca iti dau un file nesigur. Cauta alt DigiInfo pe net sau renunta la el ?

  Daca nu e din cauza acelui mod atunci incearca sa stergi gta_sa.set din Documents pentru a sterge setarile din joc, rezolutie, sunet etc., poate e problema unor setari care nu sunt compatibile cu unele moduri sau mai stiu eu ce ?

Link to comment
Share on other sites

Și eu am pățit de N ori problma asta și ma disperă, soluția pe care eu ți-o recomand ar fi să iei un GTA Clear după care să tragi fiecare mod din modpack-ul vechi pe modpack-ul nou și să întrii pe joc până când reușesti să îți dai seama care ar putea fi modul problemă și să renunți la el, altă soluție nu prea ai, sau cel puțin eu pe aceasta o folosesc.

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, LuisVasile said:

Salut! Am citit si la fel am avut si eu acceasi problemă cel mai bine ar fi să iei GTA Clear. O seară bună!

 Posturile făcute aiurea/pentru +1 (ex.: "şi eu am problema asta", "de mult căutam asta”, "mersi") vor fi sancţionate cu avertisment verbal.

Link to comment
Share on other sites

Salut! Daca spui ca inainte iti mergea si dupa un crash de odata nu iti mai merge imi e cam greu sa cred ca este de la un mod sau ceva.. cel mai probabil s-a stricat un fisier din joc (am mai vazut cazuri) si e cam foarte greu de identificat.. deci ti-as sugera daca scoti modurile si daca tot nu iti merge sa-ti refaci modpack-ul.

O alta problema ar putea fi lipsa sampfuncsului (ar trebui sa iei crash-ul undeva fix dupa ce se incarca bara), poate s-a activat un antivirus ceva daca zici ca n-ai mai intrat dupa atat timp si ti l-a sters, incearca sa verifici si asta.

Crash la 3 sferturi de bara, dupa cum spui tu este cauzat in general de fisierele default ale jocului.

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.