Jump to content

Versiunea plug-in hybrid a lui Seat Tarraco a intrat oficial în producție: modelul dezvoltă 245 CP.


Kevin
 Share

Recommended Posts

964014l-1000x640-b-0aef6b95.thumb.jpg.f492bf22290bc01cb6fd7348375591b0.jpg

 

Versiunea plug-in hybrid a lui SEAT Tarraco a fost prezentată publicului larg în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din 2019. Acum, reprezentanții constructorului spaniol spun că varianta PHEV a celui mai mare SUV din gamă a intrat în producția de serie.

 

Conform reprezentanților Seat, modelul va fi asamblat în uzina Grupului Volkswagen din Wolfsburg.

 

Seat Tarraco e-Hybrid (denumirea comercială folosită de spanioli) este echipat cu un motor de 1.4 litri pe benzină cu 150 de cai putere și un motor electric cu 115 CP.

 

n total, sistemul plug-in hybrid dezvoltă 245 de cai putere și 400 Nm. Resursele sunt gestionate de o transmisie automată cu șase trepte, iar motorul electric este alimentat de la un pachet de baterii cu capacitatea de 13 kWh.

 

Oficialii Seat spun că SUV-ul poate rula electric până la 49 de kilometri, valoarea fiind calculată conform standardului WLTP.

 

La o priză cu o putere de 3.6 kW, Seat spune că bateria lui Tarraco e-Hybrid se încarcă în 3 ore, iar la o priză de 2.3 kW, procesul durează aproximativ 5 ore.

Clienții vor avea la dispoziție patru moduri de rulare: e-Mode, Automatic Hybrid, Manual Hybrid și s-Boost.

 

De asemenea, reprezentanții Seat anunță că SUV-ul plug-in hybrid va putea fi comandat în configurația cu 5 locuri, versiunile de echipare disponibile fiind Xcellence și FR.

 

 

 

 

sursa:automarket.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.