Jump to content

iPhone 12, investigat pentru deconectare repetată de la rețeaua 5G, LTE


Dark Night
 Share

Recommended Posts

iPhone 12, investigat pentru deconectare repetată de la rețeaua 5G, LTE

 

Semnalat tot mai mult de utilizatori, un nou bug iPhone 12 se manifestă prin deconectare inexplicabilă de la rețeaua 5G, respectiv 4G LTE.

 

Deși nu este prima generație iPhone cu probleme descoperite post-lansare, iPhone 12 pare să aibă ceva mai multe bug-uri decât seriile anterioare, stângăciile Apple primit atenție aproape constantă pe canalele media.

 

Pe lista defectelor semnalate de grupuri mai mult sau mai puțin numeroase de utilizatori nemulțumiți intră colorarea ecranului în verde (în anumite situații), funcționarea deficitară a interfeței touch, absența mesajelor de notificare și dispariția ocazională a mesajelor. Apple a confirmat deja o parte dintre problemele semnalate, livrând cu promptitudine actualizarea iOS 14.2.1, care ar trebui să le corecteze.

 

Între timp, se pare că o altă problemă afectează întreaga gamă de telefoane iPhone 12. Simptomele reclamate sunt deconectarea neașteptată de la serviciile LTE și 5G, în timp ce utilizatorii sunt în mișcare. Problema este semnalată pe forumurile Apple începând cu luna octombrie, postarea inițială atrăgând peste 500 de răspunsuri care descriu neplăceri asemănătoare.

 

Potrivit unui posesor iPhone 12 Pro, bug-ul se manifestă prin apariția pe ecran a mesajului Your iPhone is not Activated, respectiv, a simbolului No Service în locul barei de semnal. În această situație, singura modalitate pentru restabilirea conexiunii la rețea este pornirea și apoi oprirea modului Avion.

 

Toate încercările de remediere a problemei prin resetarea setărilor de rețea și chiar readucerea telefonului la setările de fabrică au eșuat.

 

Aflată în curs de investigare, problema manifestată prin deconectare intermitentă a telefoanelor iPhone 12 de la rețeaua 5G/LTE pare să fie legată de tranzițiile automate între relee de telefonie mobilă, foarte frecvente în timpul deplasărilor cu mașina. Cel mai probabil, remediul va veni sub forma unei actualizări de iOS, deocamdată neexistând motive pentru suspectarea unui defect hardware.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.