Jump to content

Samsung pregătește o ieftinire pentru seria Galaxy S21


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Samsung pregătește o ieftinire pentru seria Galaxy S21

 

Telefoanele high-end din ultimii câțiva ani au avut prețuri într-o continuă creștere, dar acest lucru s-ar putea opri anul viitor, conform unor noi zvonuri. Următoarele modele de top de la Samsung, cele din seria Galaxy S21, ar putea avea prețuri mai mici decât modelele din 2020. Se pare că scăderea în vânzări a modelelor Samsung de top a afectat direct compania, doar modelele sale din gama mid-range Galaxy A fiind acum foarte populare între utilizatori.

 

Galaxy S21 ar putea intra pe piață la prețuri mai mici decât S20

Conform SamMobile, Samsung pregătește scăderi de preț de peste 100 de dolari pentru fiecare model Galaxy S21 în parte, față de Galaxy S20. De exemplu, modelul de bază Galaxy S21, ar putea avea un preț între 850 și 899 dolari americani, în condițiile în care Galaxy S20 costa, în varianta de bază, 999 dolari anul trecut. De asemenea, Galax S21+ ar putea porni de la 1.049 dolari, în timp ce varianta de top, Galaxy S21 Ultra va costa „doar” 1.300 dolari americani, față de 1.400.

 

Unul dintre motivele pentru care Samsung ar putea scădea prețurile ar putea fi chiar concurența cu Apple, dacă nu obligatoriu cu brandurile din China precum Xiaomi și Oppo. iPhone 12, modelul de bază din noua gamă de telefoane Apple, costă doar 799 dolari americani în varianta de bază și 849 dolari în varianta cu 128 GB stocare. Galaxy S21, la fel ca Galaxy S20, ar putea porni direct de o versiune cu 128 GB stocare, deci ar avea paritate de preț cu Apple la acest nivel de configurație.

 

Totodată, Samsung a promis la lansarea Galaxy S20 FE că va oferi astfel de versiuni mai ieftine ale modelelor sale high-end pentru seriile viitoare. Nu este clar însă dacă acestea vor fi lansate simultan cu gama principală, sau dacă vor întârzia câteva luni, la fel ca până acum.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.