Jump to content

Barcelona, fără tricoul cu numărul 10? Fiul lui Diego Maradona vine cu o propunere îndrăzneață


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Diego Armando Maradona Sinagra (34 de ani), fiul fostului mare fotbalist argentinian, lansează o propunere către fostele echipe ale tatălui său, care a murit săptămâna trecută, la vârsta de 60 de ani.

 

Messi 10

 

Maradona Jr, retras în 2018 din fotbal, după mai multe experiențe nereușite, își dorește ca toate formațiile la care a jucat tatăl său să retragă numărul 10, inclusiv FC Barcelona, acolo unde Lionel Messi deține tricoul respectiv.

 

Fiul lui Maradona vrea ca Barcelona să retragă tricoul cu numărul 10: "Toate echipele la care a jucat, inclusiv ei"

 

Fiul lui "El Pibe D'Oro" a vorbit și despre omagiul adus de Lionel Messi tatălui său, în weekend, la meciul Barcelona - Osasuna 4-0.

 

"Cred că toate echipele la care a jucat ar trebui să facă asta, inclusiv Barcelona. Nu am nicio îndoială.

 

Gestul lui Messi m-a impresionat foarte mult. Au fost zile foarte emoționante pentru mine. Omagiul lui Messi a fost special, foarte frumos. M-a făcut să plâng. Și cel de la Napoli, și ce s-a întâmpla la Boca, unde a fost Dalma. Au fost multe momente emoționante", a spus Diego Sinagra, potrivit Mundo Deportivo.

 

De-a lungul carierei sale, Diego Maradona a evoluat la Argentinos Juniors, Boca Juniors, FC Barcelona, Napoli, Sevilla și Newell's Old Boys. Formația italiană a retras tricoul cu numărul 10 în anul 2000.

 

Andre Villas-Boas: "Ar fi cel mai potrivit omagiu ca FIFA să retragă tricoul cu numărul 10"

 

Antrenorul celor de la Marseille, Andre Villas-Boas, a venit cu o propunere și mai îndrăzneață după moartea lui Maradona. Portughezul și-ar fi dorit ca FIFA să retragă tricoul cu numărul 10 de la toate echipele și din toate competițiile.

 

"E o veste tristă... Mi-ar plăcea ca FIFA să retragă tricoul cu numărul 10 din toate competițiile, pentru toate echipele. Ar fi cel mai potrivit omagiu pe care noi, cei din lumea fotbalului, l-am face pentru el. E o pierdere imensă pentru lumea fotbalului, sunt marcat de ceea ce i s-a întâmplat", declara Andre Villas-Boas.

 

Sursa: digisport.ro

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.