BIS aka OldNab Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Titlul filmului: #Selfie69 Anul lansării: 2016 Genul filmului: Comedie, romanţă Durata: 116 minute Scurtă descriere: Trei prietene pariază că se vor mărita în 3 zile. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=B3I0f7kBooc Recenzie personală: Sincer, habar n-am de ce i-am dat o şansă acestui sequel, din moment ce primul film a fost slab. Dar mă bucur din tot sufletul că am făcut-o. De data asta avem parte de un acting mult mai bun, un plot foarte bine pus la punct şi cu destule picanterii, cu râsete dar şi tentă moralizatoare în anumite scene. Păcat că au stricat finalul, care putea fi mult mai bun. Ar fi fost un film de nota 10, aşa, îi dau din toată inima un 9, şi îl recomand! De mult nu m-am mai simţit aşa bine urmărind un film de comedie, şi cred cu tărie că este una din cele mai bune producţii româneşti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ailime Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts