Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Gal Gadot intră în lumea spionilor cu „heart of stone”, o franciză în genul 007.


Kevin
 Share

Recommended Posts

1983034965_Jnc9NzgwJmhhc2g9ZGY2ZWNlZDBlNzZmM2EwNmJkNDhlZWNkMjZjZWIxNjQ.thumb.thumb.jpg.01765a6362ca6d687a42c6fcb3ce879b.jpg

 

Gal Gadot a semnat un contract uriaș, pe o sumă formată din opt cifre, pentru a juca în noul thriller cu spioni „Heart of Stone”, primul film, se pare, dintr-o franciză în genul 007 și Mission: Impossible, notează Deadline.

 

După „Wonder Woman” și „Wonder Woman 1984”, Gal Gadot intră acum în lumea spionilor.

 

Înțelegerea financiară pentru „Heart of Stone” îi asigură vedetei israeliene în vârstă de 35 de ani o poziție fruntașă în topul celor mai bine plătite actrițe de la Hollywood.

 

Nu se cunosc deocamdată detalii legate de povestea filmului. Tot ce se știe este că o femeie spion va fi eroina principală într-o franciză ce-și propune să calce pe urmele James Bond și Mission: Impossible.

 

Proiectul vine de la Skydance Productions al lui David Ellison care nu este străin de peliculele cu spioni, acesta producând și franciza Jack Reacher cu Tom Cruise.

 

Skydance și-a pus amprenta și pe „Terminator: Dark Fate” și „The Old Guard”.

 

Pe Gal o vom vedea și în rolul Linnet Ridgeway Doyle, în „Death on the Nile”, de la Disney/Fox, film amânat pentru 2021 din cauza pandemiei.

 

De asemenea, actrița se află cu „Red Notice” în post-producție pentru Netflix, unde joacă alături de Dwayne Johnson și Ryan Reynolds.

 

 

 

 

sursa:filmnow.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.