Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Turnul Eiffel se va redeschide pentru vizitatori pe 16 decembrie.


Kevin
 Share

Recommended Posts

5be7819b27f3c6b81ab7b45dd62ea2c1-1063x560-00-86.thumb.jpg.1c1cf662b5bb91ed5ed81d3c6b5d887f.jpg

 

Turnul Eiffel urmează să se redeschidă pentru turişti pe 16 decembrie după ce a rămas închis timp de mai multe săptămâni din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit unui mesaj publicat pe contul de Twitter al monumentului parizian, citat de DPA și preluat de Agerpres.

 

'Aşteptăm cu nerăbdare să ne revedem în intervalul 10:30 - 18:30, pe 16 decembrie'', se precizează în mesajul publicat pe reţeaua de socializare, însoţit de o fotografie a emblematicei construcţii din capitala Franţei.

 

Turnul a fost închis pentru vizitatori la sfârşitul lunii octombrie după ce autorităţile franceze au înăsprit restricţiile privind libertatea de circulaţie în încercarea de a ţine sub control transmiterea virusului, Franţa fiind una dintre ţările cele mai grav afectate dintre statele europene.

 

Cu toate acestea, potrivit orarului afişat în mesajul publicat pe Twitter, nu va fi permis accesul vizitatorilor pe timpul nopţii.

 

Turnul Eiffel a mai fost închis şi apoi redeschis anul acesta, în timpul restricţiilor impuse în timpul primului val al pandemiei, în primăvară. În acea perioadă,

monumentul au rămas închis timp de mai multe luni. Administratorii turnului spun că numărul vizitatorilor este considerabil mai mic în 2020, în parte din cauza absenţei turiştilor străini, ca urmare a restricţiilor extinse de călătorie.

 

 

 

 

sursa:wall-street.ro

Link to comment
Share on other sites

I don't think it will be a great idea, to be honest, even though following some protocol it's a very good place to catch some Corona on your way ? 

Link to comment
Share on other sites

Ar fi chiar frumos, mai ales acum de sarbatori, insa nu cred ca o sa fie exact. Mai ales cu virusul asta nou, sunt sanse mici. Dar totusi sa nu ne gandim negativ, cu fruntea sus si la cat mai multe redeschideri monumentale.

Link to comment
Share on other sites

  • Kevin locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.