Jump to content

Windows 10 Insider Preview Build 19042.685 (20H2)


Tupi
 Share

Recommended Posts

images?q=tbn:ANd9GcRGmnToIMfCtdz5jCCTa0y

Windows 10 Insider Preview Build 19042.685 (20H2)

 

Am lansat versiunea 20H2 Build 19042.685 (KB4592438) pe canalele de previzualizare și de lansare pentru cei care se află pe 20H2 (actualizare Windows 10 octombrie 2020).

 

Această actualizare de securitate include îmbunătățiri ale calității. Modificările cheie includ:

  • Am remediat o vulnerabilitate de securitate, împiedicând aplicațiile care rulează ca un cont de SISTEM să imprime în porturile „FILE:”. Pentru a aborda această problemă în viitor, asigurați-vă că aplicațiile sau serviciile dvs. rulează ca un anumit utilizator sau cont de serviciu.
  • Actualizări de securitate pentru Microsoft Edge Legacy, Microsoft Graphics Component, Windows Media, Windows Fundamentals și Windows Virtualization.

 

Pentru mai multe informații despre vulnerabilitățile de securitate rezolvate, vă rugăm să consultați noul site web Ghid de actualizare a securității.

 

 

Anunțarea unei noi modalități de implementare a actualizărilor stivei de service prin WSUS

 

În trecut, organizațiile care foloseau WSUS au putut să valideze viitoarele actualizări ale caracteristicilor Windows 10 folosind categoria Windows Insider Pre-release. Astăzi, ei pot testa, de asemenea, o nouă tehnologie pe care o lansăm pentru a facilita implementarea actualizărilor cumulative și de securitate (LCU) și a actualizărilor stivei (SSU), permițând administratorilor să le implementeze împreună printr-un singur pachet și să aibă clientul să le orchestreze instalații. Pentru toate detaliile despre acest lucru, consultați această postare pe blog de la Aria Carley. Acest lucru se bazează pe progresul pentru a simplifica implementările la nivel local ale actualizărilor stivei de service despre care a vorbit în septembrie.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.