Jump to content

Ce au urmărit românii în 2020 pe Netflix: de la Miami Bici la Casa de Papel


Ailime
 Share

Recommended Posts

  • Mai e un pic și se încheie 2020, an marcat de pandemie și, pe cale de consecință, de timp mult petrecut acasă. E de la sine înțeles că, în tot acest context dificil, și consumul de Netflix a crescut considerabil.
  • Românii au gusturi diferite când vine vorba de filme, iar gigantul Netflix insistă că are o colecție pentru toate gusturile. Mai ales în pandemie, când multă lume și-a petrecut timpul acasă și a crescut consumul de conținut pe acest segment.

 

Cei de la Netflix au venit cu o listă a celor mai urmărite titluri în România în 2020.
Ce au urmărit românii în 2020 pe Netflix

 

Emotii-Netflix-2020.png

 


Printre producțiile preferare s-au numărat cele de acțiune, adrenalină și senzații tari. Cele mai populare: Extraction, The Old Guard și Project Power, dar și seria ultra apreciată La Casa de Papel, care a ajuns în secțiunea Top 10 de pe platforma Netflix în România timp de 42 de zile, o cifră similară cu cele înregistrate în Austria, Germania, Franța, Germania, Portugalia și Filipine.


Universul Fantasy a ajutat mulți români să evadeze în tărâmuri magice, iar genul a înregistrat cea mai mare creștere comparativ cu anul trecut (au fost urmărite de patru ori mai multe minute de Fantasy față de 2019). Seria Cursed: Sezonul 1 inspirată de legenda regelui Arthur și Locke and Key: Sezonul 1 s-au aflat în topul preferințelor din această categorie. Și pentru că românii iubesc genul fantasy, vor fi cu siguranță încântați să afle că cel de-al doilea sezon The Witcher este in producție.

 

Unele dintre cele mai îndrăgite producții din întreaga lume în acest an au fost La Casa de Papel (Spania), care a ajuns la secțiunea zilnică de top 10 Netflix în 92 de țări, Barbarians (Germania) în 91 de țări, Lost Bullet (Franța) în 89 de țări și Platforma (Spania) în 88 de țări, inclusiv România.

 

Au fost preferate și producții care au sensibilizat – precum Miracle in Cell No. 7. Filmul a avut o creștere considerabilă în numărul de căutări pe Netflix din martie și aprilie. Rebecca a fost de asemenea o alegere populară în categoria dramă, alături de The Queen’s Gambit și Enola Holmes. Genul dramatic a fost cel mai vizionat în România pe parcursul anului 2020.

 

Pe partea de producții locale, Miami Bici a fost una dintre cele mai apreciate comedii, cu 24 de zile petrecute în secțiunea top 10 de pe platforma Netflix în România. Românii apreciază și comediile americane: Holidate, Emily in Paris: Sezonul 1 și The Wrong Missy s-au aflat în lista celor mai urmărite titluri. 

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.