Jump to content

Introducerea emulației x64 în previzualizare pentru Windows 10 pe computerele ARM în programul Windows Insider


Tupi
 Share

Recommended Posts

Astăzi, lansăm prima previzualizare a emulației x64 pentru dispozitivele ARM64 către Windows Insiders din Dev Channel începând cu Build 21277. Poate fi instalat pe Windows 10 pe computerele ARM urmând instrucțiunile, așa cum este explicat în această postare.

 

Când am lansat pentru prima dată Windows 10 pe ARM la sfârșitul anului 2017, coada lungă a aplicațiilor necesare clienților a fost dominată de aplicații x86 pe 32 de biți, așa că ne-am concentrat eforturile pe construirea unui emulator x86 care să poată rula ecosistemul larg al aplicațiilor Windows fără probleme. și transparent. De-a lungul timpului, ecosistemul s-a îndreptat mai mult către aplicațiile x64 pe 64 de biți și am auzit feedbackul pe care clienții ar dori să-l vadă pe acele aplicații x64 care rulează pe ARM64. De aceea, lucrăm la extinderea capacității emulării noastre pentru a include aplicații x64 și la partajarea acestei prime previzualizări pentru a colecta feedback.

 

În timp ce extindem capacitățile emulatorului nostru, pentru cea mai bună experiență posibilă, recomandăm dezvoltatorilor să-și accepte aplicațiile în mod nativ pe ARM64. Aplicațiile ARM64 sunt pe deplin acceptate în Windows SDK și Visual Studio 2017 și încurajăm dezvoltatorii noștri să își recompileze aplicațiile pentru ARM64.

 

În această previzualizare, puteți instala aplicații x64 din Microsoft Store sau din orice altă locație la alegere. Puteți încerca aplicații cheie de productivitate numai x64, cum ar fi Autodesk Sketchbook, precum și jocuri precum Rocket League. Alte aplicații, cum ar fi Chrome, care rulează astăzi pe ARM64 ca aplicații pe 32 de biți, pot rula pe 64 de biți folosind noua capacitate de emulare x64. Aceste aplicații pot beneficia de mai multă memorie atunci când sunt rulate ca aplicații emulate pe 64 de biți.

 

În spiritul canalului Dev, această capacitate este încă în curs de dezvoltare și va continua să se îmbunătățească atât în ceea ce privește compatibilitatea, cât și performanța în timp, astfel încât unele aplicații pe care încercați să le rulați în emulare pot să nu funcționeze inițial. Pe măsură ce testați și încercați construirea, împărtășiți-ne feedbackul cu privire la experiența din Windows Feedback Hub utilizând subcategoria x64 Aplicații pe ARM. Feedback-ul dvs. va juca un rol cheie în asigurarea faptului că suntem conștienți de scenariile cele mai importante pentru dvs., astfel încât să ne putem concentra asupra rafinării acestora, pe măsură ce oferim actualizări în lunile următoare.

 

Pentru cea mai bună performanță a aplicației, vă rugăm să instalați o versiune de previzualizare a driverului grafic Qualcomm Adreno din următoarele locații:

 

În plus, pentru a sprijini simultan aplicațiile ARM64 și x64 C ++ în același timp, vă rugăm să instalați o versiune de previzualizare a ARM64 C++ redistribuibilă de aici. Acești pași nu vor fi necesari în viitoarele versiuni Insider Preview.

 

Cu dezvoltatorii care susțin din ce în ce mai mult aplicațiile ARM64 în mod nativ, emularea aplicațiilor x64 este un pas important în călătoria noastră cu Windows 10 pe ARM. Lucrând cu Qualcomm Technologies, Windows 10 pe computerele ARM continuă să ofere o durată de viață incredibilă a bateriei, capacități de conectivitate cu 4G LTE și 5G și experiențe captivante cu accelerare AI, capacități pen și touch - toate caracteristicile pe care le credem sunt mai esențiale pe măsură ce lucrăm, învățați și conectați-vă de acasă și din alte locații îndepărtate.

 

De la prezentarea noului Windows 10 pe dispozitive ARM precum Acer Spin 7, Lenovo Flex 5G și noul Surface Pro X, până la anunțul de compatibilitate pe ARM prin App Assure, lansările Microsoft Teams native pentru ARM64, un sistem complet optimizat experiență de navigare cu Microsoft Edge nativ, la stratul de compatibilitate OpenGL / OpenCL și versiunea beta a ARM64-native Photoshop, precum și ARM64-native Adobe Lightroom care a fost lansată săptămâna aceasta - ne-am angajat să ascultăm feedback-ul clienților pentru a ne asigura de Windows 10 pe ARM oferă o experiență excelentă pentru clienți.

 

Așteptăm cu nerăbdare feedback-ul comunității noastre Windows Insider. Dacă doriți să încercați previzualizarea emulației și nu faceți încă parte din Programul Windows Insider, vă puteți înscrie aici.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.