Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Toyota va dezvalui un SUV electric bazat pe noul e-TNGA in 2021


Tweenzy ToV
 Share

Recommended Posts

        Toyota                

 

Masinile electrice au devenit un standard recurent in industria auto contemporana. Toyota este printre ultimii producatori care se alatura curentului EV, Si nu vorbim de Prius, un model hibrid, ci de un viitor SUV all-electric, bazat pe platforma e-TNGA (Toyota New Global Architecture).

Producatorul japonez intentioneaza sa lanseze noul vehicul pe piata europeana, incepand demersurile pentru ceea ce se vrea a fi o vanzare anuala de 5.5 milioane de automobile electrice pana in anul 2025. Compania, proaspat aliata cu Subaru, a oferit publicului o singura ilustratie care prezinta forma noului SUV. Toyota precizeaza ca automobilul va avea dimensiuni similare cu cele ale unui Subaru Forester sau ale unui RAV4.

 

 

 

Toyota SUV

 

 

Noul SUV va fi construit folosind e-TNGA, un tip de platforma automobilistica modulara unibody dezvoltata de Toyota. Arhitectura acesteia foloseste bateriile modulare pentru a oferi compatibilitate extinsa cu mai multe design-uri de automobile si motoare, ceea ce inseamna ca acest SUV-surpriza ar putea semana intr-o oarecare masura cu Toyota Corolla, Camry sau Highlander.

 

Quote

Cat de curand, Toyota va prezenta publicului primul membru al portofoliului nostru de vehicule electrice. Pentru inceput, vom oferi un preview al noului SUV mid-sized. Tehnologia noastra e-TNGA ne asigura flexibilitate si versatilitate in crearea de automobile care nu numai ca sunt in totalitate electrice, dar au si o frumusete aparte, conducerea lor fiind o placere.

Desi s-a alaturat relativ tarziu familiei de companii producatoare de EV-uri, reprezentantii companiei sunt increzatori ca tehnologiile lor hibride si PHEV le permit sa-i ajunga din urma pe rivali si sa produca vehicule all-electric intr-un ritm mai alert si mai eficient.

Link to comment
Share on other sites

Nu ai adăugat link-ul către articolul sursa.

 

  • Este obligatorie adăugarea unei imagini reprezentative la începutul topicului, centrată, şi a unui link către articolul-sursă la finalul topicului. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului.
Link to comment
Share on other sites

  • Kevin locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.