Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

CarDroid este un mini-PC pentru masina


Tweenzy ToV
 Share

Recommended Posts

CarDroid

Pana acum, Android Auto de la Google a fost instalat pe mai mult de 100 de milioane de masini din toata lumea. Din pacate, aplicatia inca sufera de probleme si de bug-uri. CarDroid este aici sa remedieze situatia! Si iata cum.

Dispozitivul acesta, sprijinit prin Indiegogo, este in esenta un PC in miniatura care aduce multe beneficii computerului de bord. Nu, pe bune, este mai mic decat degetul aratator, dar are niste specificatii destul de puternice. Printre care un procesor octa-core, 4 GB de RAM, 64 de GB stocare, slot pentru microSD, Bluetooth, GPS, microfon si Wi-Fi.

 

CarDroid

 

CarDroid te ajuta sa folosesti sistemul de operare Android fara batai de cap. In plus poti instala si folosi orice aplicatie prezenta pe Play Store: Netflix, Spotify, Instagram, Tiktok, Google Maps si asa mai departe.

Dispozitivul este in mod evident menit sa depaseasca in performante si portabilitate orice alt „car dongle”. Prin urmare, ai putea sa iti iei adio de la adaptoare, cabluri, porturi ciudate si alte nebunii. CarDroid nu numai ca vine cu sistem de operare la pachet, dar ai efectiv un mini calculator pe care sa il folosesti la drum lung fara complicatii.

 

CarDroid

 

Modelul acesta are pretul de 99 de dolari. Daca preferati varianta mai ieftina, la 64 de dolari, veti avea parte de un CPU quad-core, de 2 GB de RAM si 16 GB stocare.

Pentru inceput, suma-tinta pe Indiegogo este de 250 de mii de dolari. Odata atins pragul acesta, fiecare cumparator primeste cadou si un card microSD de 16 GB. In momentul care se ajunge la un stretch goal de 600 de mii de dolari care este indeplinit, CarDroid va primi si un upgrade pentru firmware-ul Google Assistant.

Link to comment
Share on other sites

Nu ai adăugat link-ul către articolul sursa.

 

  • Este obligatorie adăugarea unei imagini reprezentative la începutul topicului, centrată, şi a unui link către articolul-sursă la finalul topicului. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului.
Link to comment
Share on other sites

  • Kevin locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.