Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Problema mod ID


Hayden ZEW

Recommended Posts

Salut, am luat un modpack cu un mod care scrie ID-ul tuturor jucatorilor in paranteza, de ex, daca pun /ad, avand id 100 de ex, apare asa:

Anunt publicat de jucatorul Hayden[ZEW](100)[100]

Iar, daca scriu numele unui jucator in chat, apare asa: https://imgur.com/a/dNhZRoj

Apare si id-ul cand ii scriu numele.

Intrebarea mea este urmatoarea, cum se numeste acel mod? As vrea sa il scot, am deschis tot din cleo in sannybuilder si nu am gasit niciun mod care sa aiba legatura cu id

 

Link to comment
Share on other sites

@Hayden ZEW ai grijă ce moduri descarci și de unde. Deja cand am auzit de "ChatID.sf" mi s-a aprins un bec la cap. Ca să înțelegi modul ChatID.sf are o forma de keylogger moartă în el (dezvoltatorul nu se mai ocupă de el) iar datele contului tău nu sunt tocmai în siguranță prin folosirea acestui mod, as putea să-ți arăt și ceva dovezi însă consider că e irelevant și că mă poți crede pe cuvând din moment ce sunt în domeniu cu modurile.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Kaban locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.