Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Apple Watch Series 7 ar putea să vină cu senzor Touch ID integrat în butonul lateral și cameră sub ecran


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

<b>Apple Watch Series 7 ar putea să vină cu senzor Touch ID integrat în butonul lateral și cameră sub ecran</b>Știm deja că Apple Watch Series 7 va veni cu o schimbare din punct de vedere al designului. Se pare însă că Apple se gândește și la alte îmbunătățiri. Recent au apărut informații cu privire la un senzor Touch ID și o cameră în ecran pentru noul purtabil

 

Știm deja că Apple Watch Series 7 va veni cu o schimbare din punct de vedere al designului. Se pare însă că Apple se gândește și la alte îmbunătățiri. Recent au apărut informații cu privire la un senzor Touch ID integrat în butonul lateral și o cameră în ecran pentru noul purtabil Apple.

Touch ID

Potrivit MacRumors, Apple a înregistrat recent două noi patente. Brevetul a fost aprobat de către Biroul SUA pentru Brevete și Mărci sub titlul de “Dispozitiv Electronic cu senzori biometrici”. Patentul prezintă explicații cu privire la cum se poate integra senzorul Touch ID în butonul lateral al Apple Watch-ului și ce funcționalități ar putea aduce.Folosim Touch ID pentru identificare, deblocarea dispozitivului și autorizarea plăților. Nu e dificil de înțeles de ce Apple dorește să adauge un senzor Touch ID pe Apple Watch. În prezent, smartwatch-ul utilizează parole. Autentificarea biometrică ar îmbunătății securitatea, mai ales în timpul tranzacțiilor prin Apple Pay.

Apple Watch

În plus, Apple a mai înregistrat un patent inedit. Acesta este descris drept “Echipament Electronic cu ecran pe două nivele”. Acesta prezintă modul de implementare a două ecrane, așezate pe două straturi, astfel încât să includă o cameră și un bliț. Camera și blițul ar fi vizibile din exterior doar când este necesar.Principiul de funcționare al acestei tehnologii se bazează pe cele două ecrane plasate pe două niveluri. Astfel, stratul interior ar prezenta o matrice de pixeli pentru afișarea imaginilor. În plus, stratul exterior ar trebui să prezinte un modulator de lumină, împreună cu o serie de celule. Fiecare celulă poate comuta între un mod transparent și un mod de blocare al luminii. Astfel, stratul s-ar închide eficient.

Dacă patentul revine realitate, ar fi cu adevărat o schimbare majoră pentru Apple Watch. Totuși nu mă aștept să vedem așa ceva pe Apple Watch Series 7. Apple înregistrează o mulțime de patente care nu văd lumina zilei niciodată. Totuși, senzorul Touch ID integrat în butonul lateral pare promițător și mai realist.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.