Jump to content

Problema spawnare vehicule


Hard

Recommended Posts

Salutare salutare! Am si eu o problema... Uneori cand fac bunker imi cad vehiculele prin mapa sau se aranjeaza in loc total diferit, gen toate care trebuiau sa fie in zona sunt una langa alta... Se poate rezolva intrand intr un interior, dar problema este ca mi se intampla mereu ca pe airport sf sa mi dispara cargobob ul si nu am unde sa intru si indepartarea dureaza prea mult pe telefon. Exista o metoda prin care sa reincarc pozitia vehiculelor direct? Mapa devine putin transparenta cand se incarca, si atunci cand pilotez shamal le vad cum cad prin mapa... nu se respawneaza in 10 sec, se respawneaza intr un minut... Multumesc pentru deschiderea acestui topic. Te rog lasati idea aici.

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

În primul rând SA:MP-ul a fost făcut în așa fel încât să fie jucat pe PC, nu pe telefon, în al doilea rând serverele de SA:MP sunt făcute pentru a te juca pe ele de pe PC, ce probleme apar pe telefon nu ai ce să le faci. Problemele enumerare de tine mai sus nu sunt buguri de la server, sunt buguri care apar doar atunci când joci de pe telefon și nu pot fi rezolvate.

 

:topic_closed:

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.