Jump to content

iOS 14 iti arata toate datele colectate de Facebook – Zuck este suparat


Tupi
 Share

Recommended Posts

iOS 14.3, cea mai noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, ne arata ce date sunt colectate de aplicatiile pe care le folosim, iar Facebook este cea mai afectata companie dupa aceasta veste.

 

"Credem că utilizatorii ar trebui să aibă posibilitatea de a alege asupra datelor colectate despre aceștia și a modului în care sunt utilizate. Facebook poate continua să urmărească utilizatorii din aplicații și site-uri web ca și până acum, transparența aplicației de urmărire în iOS 14 va necesita doar să vă ceară permisiunea"

 

Toate serviciile detinute de Facebook, adica inclusiv Instagram si WhatsApp, sunt vazute acum cu alti ochi. Aceste aplicatii aproape ca iti fura viata, iar faptul ca noul iOS ne arata pe fata ce date colecteaza acestea la facut pe Zuck sa se supere.

 

Compania a iesit imediat in presa sa anunte ca nu este o problema atat de grava, insa pentru Apple conteaza foarte mult securitatea. Asa ca data viitoare cand folosesti aceste servicii este bine sa te gandesti de doua ori ce faci cu ele.

 

Nu doar Facebook este afectata, repet, ci puteti vedea la fiecare aplicatie in parte ce date va sunt colectate inainte sa o descarcati.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.