Jump to content

Edinson Cavani, suspendat și amendat drastic pentru un apelativ considerat rasist! Explicația atacantului


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Edinson Cavani, atacantul lui Manchester United, a fost suspendat trei etape și amendat cu 110.000 de euro pentru un apelativ considerat rasist.

 

Edinson Cavani, atacantul lui Manchester United / Foto: Getty Images

 

Penalizarea lui Edinson Cavani vine în urma unui mesaj scris de atacant pe Instagram pe 29 noiembrie, după ce a marcat pentru United în victoria cu Southampton, cu 3-2.

 

Edinson Cavani, suspendat și amendat drastic pentru rasism

 

Felicitat de un amic pe Insta Story, Edinson Cavani a răspuns cu ”mulțumesc, negrito”. Atacantul uruguayan a încercat să explice că nu a urmărit niciun moment să jignească, ba din contră, însă motivația sa nu a fost acceptată de Comisii Federației Engleze, care au dictat suspendarea și amendarea sa.

 

Mesajul lui Edinson Cavani / Foto: Instagram @cavaniofficial21

 

”Eu am vrut doar să transmis un mesaj afectuos unui prieten, să-i mulțumesc pentru cuvintele frumoase.

 

Ultimul lucru pe care l-am dorit a fost să jignesc pe cineva. Sunt total împotriva rasismului, de aceea am și șters imediat mesajul imediat cum am înțeles că poate fi interpretat într-un fel pe care nu-l doream”, a transmis Edinson Cavani, potrivit BBC.

 

Din cauza suspendării primite, Edinson Cavani va rata meciurile cu Aston Villa, din campionat, Manchester City, semifinalele Cupei Ligii, și Watford.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.