Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Microsoft Office a primit suport pentru procesorul Apple M1


Recommended Posts

Microsoft Office Actualizare Apple M1 MacBook

 

Apple a riscat mult cand a facut trecerea de la Intel la un procesor dezvoltat in-house. Printre cele mai mari temeri ale utilizatorilor s-a numarat insa suportul pentru aplicatii. Se pare ca piata s-a miscat destul de repede, astfel pe zi ce trece vedem din ce in ce mai multe aplicatii care primesc suport pentru Apple M1. Cea mai noua aditie este suita Microsoft Office care vine fix de la rivalul de pe piata sistemelor de operare.

Schimbarile nu par sa se opreasca aici. Alaturi de suportul pentru procesorul Apple M1, suita de aplicatii a primit si un facelift. Acesta urmeaza indeaproape liniile de design ale lui macOS Big Sur si trebuie sa recunosc ca fata de Windows 10, arata ca o gura de aer proaspat. Apple a imbratisat un design minimalist cu accent pe functionalitate, in timp ce Microsoft pare ca avanseaza foarte greu pe propriul sistem de operare; cel putin in aceasta directie.

 

Noua actualizare pentru Microsoft Office nu elimina insa suportul pentru modelele vechi de procesoare. Alaturi de suportul pentru MacBook-urile cu Apple M1, suita software poate fi actualizata si pe laptopurile cu procesoare Intel. Si sub forma unei premiere, Outlook pentru Mac va suporta de acum si legarea de conturi iCloud. In acest fel, iti vei putea gestiona toate mail-urile dintr-o singura aplicatie.

 

Lucrurile par sa se miste in directia buna si la o viteza destul de mare pentru Apple M1 si noile generatii de produse ce folosesc acest procesor. Compania a riscat, insa putem vedea inceputul a ceva foarte interesant. Cine stie, poate o noua era a procesoarelor, care va vedea piata separata intre ARM si X86.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.